Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων: Πάγωσαν όλα μέχρι 10 Μαρτίου

Τα σενάρια των εκλογών και η στάση των «γαλάζιων» στελεχών στα Τρίκαλα

Όπως ήταν αναμενόμενο, μπροστά σε αυτή την ανθρώπινη τραγωδία που βιώνει ο νομός Τρικάλων και όλη η χώρα, οι πολιτικές εκδηλώσεις που προγραμματιζόταν μέχρι και αυτή την εβδομάδα ακυρώθηκαν.

Στη ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων, παγωμένοι μπροστά στον ανθρώπινο πόνο που προκάλεσε το δυστύχημα, αλλά και στις πολιτικές εξελίξεις που έρχονται ραγδαίες, ακολουθούν την απόφαση από τα κεντρικά του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, βάσει της οποίας σταματά κάθε πολιτική εκδήλωση μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος Γιάννης Κουτσονάσιος, μιλώντας στο Τrikalanews.gr τονίζοντας ότι πρόκειται για μια άμεση απόφαση σε ανθρώπινο και πολιτικό επίπεδο. Θυμίζουμε ότι σήμερα ήταν να πραγματοποιηθεί με την παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, συζήτηση για τα αγροτικά θέματα όπου θα παρουσιαζόταν οι προγραμματικές θέσεις του κόμματος και τα πεπραγμένα μέχρι σήμερα.

Σε τοπικό επίπεδο βέβαια, επικρατεί σκεπτικότητα και προβληματισμός σε πολλά από τα γαλάζια στελέχη που βλέπουν ότι μετά το δυστύχημα, αλλάζει σημαντικά το πολιτικό διακύβευμα, πόσο μάλλον όταν οι εκλογές βρίσκονται προ των πυλών.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή