Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δείτε με ποιον τρόπο Ιρλανδικό fund «άρπαξε» το σπίτι του Τρικαλινού Χρήστου Μπουλογεώργου (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ποια η έκβαση της υπόθεσης που εξετάζεται από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές

Στα δικαστήρια βρέθηκε για ακόμη μια φορά σήμερα, παρουσία αλληλέγγυου πλήθους Τρικαλινών, ο συντοπίτης Χρήστος Μπουλογεώργος ο οποίος πριν λίγο καιρό έλαβε ειδοποιητήριο έξωσης από το σπίτι που επί χρόνια πλήρωνε στις τράπεζες.

Ο κ. Μπουλογεώργος, θυμίζουμε ότι σε μια πρώτη απεύθυνση στις δικαστικές αρχές των Τρικάλων κέρδισε δίμηνη παράταση διαμονής. Σήμερα κατατέθηκε το αίτημα για αναστολή της έξωσής του πέρα από το διάστημα αυτό. Όπως τόνισε ο δικηγόρος του κ. Μπάμπης Τσιρογιάννης αμέσως μετά την κατάθεση του αιτήματος, η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε 20 μέρες από σήμερα.

Το ενδιαφέρον είναι ο τρόπος με τον οποίο κινούνται τράπεζες και funds προκαλώντας αίσθημα κατάφορης αδικίας για τους οφειλέτες αλλά και αίσθημα ανασφάλειας μιας και μιλάμε πλέον ακόμη και για πρώτες κατοικίες.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr και επισημαίνει ο Μπάμπης  Τσιρογιάννης, στην περίπτωση του κ. Μπουλογεώργου, «Από την Alpha Bank, στην οποία ανήκε το δικό του δάνειο, πωλήθηκε στο ιρλανδικό fund Galaxy Funding Designated Activity, από το οποίο ορίστηκε υπεύθυνη για τη διαχείριση του δανείου στην Ελλάδα η εταιρεία Cepal Hellas, θυγατρική της Alpha. Με τη σειρά της το έβγαλε στο σφυρί, όπου τελικά το απέκτησε ως μοναδική πλειοδότρια η Reoco Cosmos, εταιρεία ιδίων συμφερόντων με τη Cepal».

Πέρα από τη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, έχουν προκύψει και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις με Τρικαλινούς να βρίσκονται σε κατάσταση απόγνωσης.

Το όλο θέμα αυτή τη στιγμή μοιάζει να «κοιμάται» αφού από τον Σεπτέμβριο και μετά έχουν ανασταλεί περιπτώσεις εξώσεων και πλειστηριασμών λόγω των πλημμυρών, ωστόσο οι ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει για τα καλά.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή