Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δείτε γιατί με το smartphone σας μπορείτε να κλείσετε τις οικονομικότερες ασφάλειες αυτοκινήτου

Η ασφάλεια αυτοκινήτου τώρα γίνεται πιο εύκολη από ποτέ με τη βοήθεια της αγαπημένης μας συσκευής, το smartphone! Ο καλύτερος ασφαλιστής τώρα βρίσκεται στα χέρια μας και δεν είναι άλλος από το κινητό τηλέφωνο.

Ας δούμε το γιατί:

1. Γιατί όλα είναι appίστευτα εύκολα!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου σας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ με τη βοήθεια των δεκάδων εφαρμογών που είναι διαθέσιμες δωρεάν. Ανάμεσα τους, πέρα από εργαλεία αναζήτησης για επώνυμες ασφάλειες αυτοκινήτων, θα βρείτε apps που προσφέρουν κριτικές και ενημέρωση για την κάθε εταιρεία, εκτίμηση του οχήματος σας για να βρείτε άμεσα την τρέχουσα εμπορική αξία του και άλλα πολλά που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα ασφάλεια και να την κάνετε share στους φίλους σας!

2. Γιατί οι επιλογές είναι πιο πολλές από ποτέ!

Ξεχάστε τις περιορισμένες επιλογές που σας πρόσφερε ο ασφαλιστής σας στο παρελθόν. Πλέον είστε ελεύθεροι να διαλέξετε εσείς οι ίδιοι αυτό που σας εκφράζει πραγματικά και καλύπτει ουσιαστικά στις ανάγκες σας. Η ασφάλεια πλέον είναι προσωπική σας επιλογή.

3. Γιατί είναι εύκολο αλλά και γρήγορο!

Διαμορφώστε μέσα σε λίγα λεπτά την ασφάλεια σας απ’ οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε στιγμή. Ξεχάστε τις άσκοπες μετακινήσεις και τις  γραφειοκρατικές διαδικασίες που έπαιρναν μέρες μέχρι να εγκριθεί το συμβόλαιο σας. Κλείνοντας μια direct ασφάλεια αυτοκινήτου, έχετε το συμβόλαιο ακόμα και την ίδια μέρα στα χέρια σας!

4. Γιατί όλα είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ!

Μελετήστε κάθε συμβόλαιο μέσα σε ελάχιστα λεπτά από την οθόνη του smartphone σας. Δείτε τι λένε τα «ψιλά γράμματα» για να γνωρίζετε τι πραγματικά προσφέρει η κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου για να μην έχετε καμία απορία.

5. Γιατί αυτό είναι το μέλλον!

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν αγορές από το διαδίκτυο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι υπηρεσίες των ασφαλιστικών εταιρειών να βελτιώνονται συνεχώς και οι αγορές να είναι πιο γρήγορες και εύκολες από ποτέ. Έτσι το κινητό σας είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε την πιο σύγχρονη και οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα σε λίγα λεπτά.

6. Γιατί όλα είναι ψηφιακά!

Ακόμα και αν χάσετε το συμβόλαιο σας δεν έγινε κάτι. Όλα πλέον βρίσκονται στο κινητό σας τηλέφωνο και μέσα σε δευτερόλεπτα μπορείτε να ανακτήσετε το συμβόλαιο σας, να τα ανανεώσετε ή να το αναβαθμίσετε! Οι επιλογή βρίσκεται κυριολεκτικά στο χέρι σας!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή