Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεκάδες χωριά πανηγυρίζουν την Αγία Παρασκευή στον νομό Τρικάλων

32 χωριά στήνουν γλέντι γιορτάζοντας τις εκκλησιές τους αλλά και το αντάμωμα των συγχωριανών στην καρδιά του καλοκαιριού

Η γιορτή της Αγίας Παρασκευής είναι από τις μεγαλύτερες όχι μόνο του καλοκαιριού αλλά και του χρόνου ολόκληρου για τον νομό Τρικάλων. Δεκάδες χωριά, σήμερα ανοίγουν τις ομώνυμες εκκλησιές τους για τον Πανηγυρικό Εσπερινό, καλώντας τον κόσμο να συμμετέχουν και στα γλέντια που στήνονται αμέσως μετά αλλά και αύριο, μέρα γιορτής, στις πλατείες των ορεινών και πεδινών χωριών που ζωντανεύουν αυτές τις μέρες από επισκέπτες.

Το trikalanews.gr συγκέντρωσε 32 χωριά που πανηγυρίζουν στην περιοχή μας και βρίσκονται σε κάθε δήμο του νομού Τρικάλων.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα χωριά: Ορθοβούνι, Αηδόνα, Κονισκός, Αγρελιά, Ρίζωμα, Νομή, Πετρόπορος, Κλοκωτός, Φλαμούλι, Μουριά, Ξυλοπάροικο, Γενέσι, Κοτρώνι, Στουρναραίϊκα, Αετός, Νεράιδα, Βαλκάνο, Μοσχόφυτο, Παράμερο, Νεραιδοχώρι, Πύρρα, Αγ. Νικόλαος (Καμνάϊ), Τζιούρτζια, Αθαμανία (Μουτσιάρα), Αγία Παρασκευή Καλαμπάκας, Κρανιά, Ανθούσα, Χαλίκι, Καστανιά, Στεφάνι, Καλομοίρα, Κερασούλα αλλά και η Αγία Παρασκευή του Βαρουσίου στην καρδιά της πόλης των Τρικάλων.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή