Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (23.07.2021)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (22-7-2021) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο χάρτινες συσκευασίες με μικροποσότητες αποξηραμένης κάνναβης, καθώς και ένα ναρκωτικό δισκίο, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους 4,2 γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και παράβαση του κώδικα  Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη χθες (22-7-2021) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο, κατελήφθη να κατέχει δύο κουτιά με 60 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον ο συλληφθείς οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (22-7-2021) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες αποξηραμένης κάνναβης και MDMA, τέσσερα χάρτινα τεμάχια εμποτισμένα με τη ναρκωτική ουσία L.S.D. και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων 

Συνελήφθησαν χθες (22-7-2021) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 3,3 γραμμαρίων και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη σήμερα (23-7-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ένας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούν: α) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης, με ποινή φυλάκισης 12 μηνών και 10 ημερών για κλοπή, β) Διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, προς εκτέλεση του υπόλοιπου ποινής 2 ετών, 10 μηνών και 3 ημερών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και γ) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Εορδαίας, με ποινή φυλάκισης 8 μηνών για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας 

Συνελήφθη χθες (22-7-2021) στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ημεδαπός, διότι τις μεταμεσονύχτιες ώρες είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα αναπαράγοντας μουσική σε μεγάλη ένταση, διαταράσσοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την κοινή ησυχία των περιοίκων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για αναπαραγωγή μουσικής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος πέραν του επιτρεπόμενου ορίου

Συνελήφθη σήμερα (23-7-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη ως νόμιμος εκπρόσωπος, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, αναπαράγοντας μουσική πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Σύλληψη δύο ημεδαπών φυγόποινων

Συνελήφθησαν χθες (22-7-2021) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε βάρος τους εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης 4 ετών, για την πράξη της κλοπής από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

 

 

 

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή