Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν δίστασε να καταγγείλει δήθεν διπλό βιασμό για να γλιτώσει το βρίσιμο!

Μια ολόκληρη ιστορία διπλού βιασμού παρουσίασε μια 15χρονη στη μητέρα της προκειμένου να δικαιολογηθεί για την αργοπορημένη επιστροφή της στο σπίτι στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ωστόσο τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή απ’ ότι θα φανταζόταν και η ίδια αφού η μητέρα της έκανε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών.

Σύμφωνα με το cretalive.gr η μητέρα κατήγγειλε το διπλό βιασμό του παιδιού της γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Νωρίτερα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η 15χρονη επρόκειτο να συναντήσει μία φίλη της σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Τη μετέφερε στο κέντρο η γιαγιά της. Οι ώρες περνούσαν και η ανήλικη, η οποία δεν είχε μαζί το κινητό της τηλέφωνο, καθυστερούσε να επιστρέψει στο σπίτι. Έγινε μία διαδικτυακή αναζήτηση μέσω φίλων και γνωστών, μήπως την είχε δει κάποιος.

Η βόλτα με τη φίλη της

Τελικά, σύμφωνα με το cretalive.gr η 15χρονη εμφανίστηκε στο σπίτι μετά τις 10 τη νύχτα και έδειχνε να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Έτρεμε και έκλαιγε με λυγμούς. Εκμυστηρεύθηκε στους οικείους της ότι ενώ περίμενε τη φίλη της, την πλησίασαν δύο νεαροί και την απείλησαν για να τους ακολουθήσει. Την οδήγησαν κοντά στο σχολικό συγκρότημα της οδού Μποφόρ και εκεί την κακοποίησαν. Φέρεται να είπε ότι δεν τους γνωρίζει αν και τους έχει δει έξω από το σχολείο της.

Η σοβαρότατη καταγγελία κινητοποίησε την αρμόδια υπηρεσία, και η ανήλικη κλήθηκε να δώσει κατάθεση προκειμένου να διαφωτίσει τις έρευνες ως προς τους δράστες.

Έρευνες από την Αστυνομία

Αστυνομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι τελικά, και μετά την επίδειξη κάποιων στοιχείων αλλά και τη φωτογραφία του φίλου της, η 15χρονη φέρεται να ανακάλεσε την αρχική καταγγελία, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε κανένας βιασμός.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασία ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη με εισαγγελική εντολή λόγω ανηλικότητας.

Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην αρμόδια εισαγγελέα που θα αποφανθεί για τη ποινική μεταχείριση του κοριτσιού.

Με παρόμοια υπόθεση είχε ασχοληθεί η Αστυνομία και πριν λίγες ημέρες, που αφορούσε καταγγελία νεαρής στο Ηράκλειο για ληστεία σε βάρος της από οδηγό ταξί.

Τελικά, αποδείχτηκε ότι δεν ίσχυε, και ότι σκαρφίστηκε ληστεία για να δικαιολογήσει την αργοπορία της, σύμφωνα με την αστυνομία.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή