Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι μελέτες για τις επικίνδυνες και «ανοιχτο-κλειστές» πεζογέφυρες

Παρουσίαση των μελετών, χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις για το θέμα των «πληγωμένων» γεφυρών των Τρικάλων

Το ζήτημα των πεζογεφυρών που κρίθηκαν ακατάλληλες και οι οποίες όμως μένουν αυτή τη στιγμή ανοιχτές στην ουσία φέροντας μόνο μία απαγορευτική ταμπέλα, συζητήθηκε εκτενώς χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων.

Στα ερωτήματα που έθεσε η αντιπολίτευση, όσον αφορά την πεζογέφυρα του Αγίου Κωνσταντίνου, η απάντηση ήρθε από την Τεχνική Υπηρεσία ατελής, αφού όπως αναφέρθηκε και κατέγραψε το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη οι σχετικές μελέτες.

Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη γέφυρα προβλέπεται ακόμη μεγαλύτερη καθυστέρηση λόγω, όπως επισημάνθηκε, του γεγονότος ότι θα πρέπει να γνωμοδοτήσει και η Εφορία Αρχαιοτήτων κι αυτό γιατί γειτνιάζει με το Δίδυμο Οθωμανικό λουτρό.

Τα ζητήματα που προκύπτουν όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών αλλά και τα καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν, ανέδειξε το Trikalanews.gr σε σχετικό ρεπορτάζ.

Η ταμπέλα στην ουσία δεν είναι παρα μόνο μια κίνηση αποποίησης ευθυνών και αυτό επισημάνθηκε και χθες στο δημοτικό συμβούλιο, αφού οι πολίτες κινούνται κανονικά στη γέφυρα.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή