Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν έχουν το Θεό τους πια…

Πιστός στη συνήθη τακτική της ΝΔ, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σκρέκας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Εκτός του ότι επί της ουσίας δεν αναφέρει τίποτα συγκεκριμένο για τη λειτουργία του φράγματος Μεσοχώρας, βαφτίζει «ξεμπλοκάρισμα» τη θετική γνωμοδότηση ενός κυβερνητικού οργάνου που ούτε λίγο ούτε πολύ επιβεβαιώνει ότι, το έργο ως Υδροηλεκτρικό, δηλαδή όπως το περιόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι συμβατό με τον χωροταξικό σχεδιασμό που εκπόνησε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Με λίγα λόγια, βέβαια, διαβάζοντας κανείς προσεκτικά πίσω από τους ευφάνταστους τίτλους, διαπιστώνει πως αν η συμβατότητα ελέγχθηκε με το υφιστάμενο χωροταξικό , που δεν έχει εκτροπή, και με το έργο ως υδροηλεκτρικό, δηλαδή χωρίς εκτροπή, τότε το μεγαλόπνοο σχέδιο της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες.

Καλωσορίζουμε, βεβαίως, τον κ. Σκρέκα και συνολικά τη ΝΔ στην πραγματικότητα για ακόμη μια φορά, όπως την καλωσορίσαμε και με τις πατέντες των εμβολίων και την «προδοτική» Συμφωνία των Πρεσπών. Προφανώς, η αριστεία τους εξαντλείται στην αντιγραφή.

Τελικά, δεν έχουν το Θεό τους. Δεν φτάνει που μας θεωρούν ανόητους, το φωνάζουν κιόλας.

Παναγιώτα Δριτσέλη

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή