Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Δεν είναι όλοι ίδιοι» και αυτό είναι μια αλήθεια

Πολλά μπορεί κανείς να «κρατήσει» από τη συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6 ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον νομό Τρικάλων κ. Γιάννης Χάιδος. Ένα από αυτά όμως που ξεχώρισαν, είναι η απάντηση απέναντι στη γνώμη πολλών – που προκύπτει μέσα στην οδύνη βέβαια – ότι «όλοι είναι ίδιοι». Όπως είπε ο κ. Γιάννης Χάιδος, «Δεν είναι όλοι ίδιοι» και αμέσως μετά το απέδειξε με τον λόγο του και τη στάση του, ανταποκρινόμενος στην αμεσότητα που απαιτούν οι κρίσιμες στιγμές που βιώνουμε.

Σε ελάχιστα λεπτά, εξέφρασε την οδύνη του ως νέος πολίτης και φυσικά υποψήφιος βουλευτής, μέσα από απαντήσεις και όχι απλά συλλυπητήρια και…σιωπητήρια που έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα από πολλούς δυστυχώς. «Σεβασμός στους νεκρούς σημαίνει πρώτα από όλα απαίτηση της αλήθειας. Η μόνη αλήθεια, είναι η αλήθεια της κοινωνίας» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αντικρούοντας μία προς μία όλες τις θέσεις της κυβέρνησης, δίνοντας τροφή για σκέψη… όσον αφορά στην περίπτωση του πρώην υπουργού μεταφορών Κ. Καραμανλή, ερμηνεύοντας την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος ως μια ενδεχόμενη αγωνία για την «κατάκτηση της βουλευτικής ασυλίας»….

Από το κάδρο δεν θα μπορούσε να λείπει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, χαρακτηρίζοντάς τον ως «αριβίστα», «αμοραλιστή» και πολλά ακόμη, λέγοντας μεταξύ άλλων «Δεν ήξερε, δεν είδε δεν άκουσε; Δεν ήξερε για τη θνητότητα όσων νοσηλευόταν εκτός ΜΕΘ; Για τον Λιγνάδη …δεν ήξερε; Δεν ήξερε για τον Φουρθιώτη; Δεν ήξερε για τον κ. Πάτση, για τα golden boys της ενέργειας, δεν γνώριζε την τραγική κατάσταση που επικρατούσε στον ΟΣΕ;» παραθέτοντας αμέσως μετά όλα όσα έπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ και παρέδωσε στη ΝΔ, μιας και σε αντίθεση με όσους «δεν ήξεραν» ο κ. Χάιδος, ήταν ενημερωμένος για όλα όσα αφορούν όχι μόνο αυτή την τετραετία, αλλά και όλες τις προηγούμενες…κυρίως όμως την κοινωνία.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή