Δεν συνεχίζουν Ασκληπιός και Τσαϊρέλης

21 Jun 2021 Αθλητικα

Δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία για την επόμενη χρονιά ο Γιάννης Τσαϊρέλης και ο Ασκληπιός.

Παρά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε κι απ’ τις δύο πλευρές, για την συνέχεια της συνεργασίας, τα προβλήματα που δημιούργησε τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο η πανδημία αλλά και το αβέβαιο του μέλλοντος, σε όλες τις πλευρές της κοινωνικής και κατ’ επέκταση της αθλητικής ζωής, δημιούργησαν τεράστια εμπόδια τα οποία παρά την καλή διάθεση και απ’ τις δυό πλευρές δεν ήταν δυνατόν να αντιμετωπιστούν.

Ο ερχομός του κ. Τσαϊρέλη, πριν από ένα χρόνο στην ομάδα, σηματοδοτούσε για μας το ξεκίνημα μιάς μεγάλης προσπάθειας και ένα μεγάλο βήμα για την πορεία του Συλλόγου. Δυστυχώς όμως οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, με κλειστές για 8 και πλέον μήνες όλες τις αθλητικές δραστηριότητες δεν επέτρεψαν όλα αυτά να γίνουν πράξη.

Έτσι με όλα τα παραπάνω κρίθηκε αναγκαίο και σωστό και από τις δύο πλευρές να μην συνεχίσουν μαζί την επόμενη χρονιά.

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε περήφανοι που είχαμε την τιμή και την χαρά να συνεργαστούμε, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, με έναν προπονητή του αναστήματος του Γιάννη.

Σεβόμενοι απόλυτα και αναγνωρίζοντας τον επαγγελματισμό του, του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γιάννη σ΄ ευχαριστούμε για όλα

Ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά….

ΑΣ Ασκληπιός

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …