Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν θα έχει άλλη ευκαιρία ο ΑΟ Τρίκαλα

Σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, ο Ιανουάριος προσφέρει την δυνατότητα ενίσχυσης μέσω των μεταγραφών και ο ΑΟ Τρίκαλα, έχοντας πρωταγωνιστικούς στόχους, δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό το δεδομένο.

Η εικόνα της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη… ούτε η βαθμολογική της θέση το ίδιο και οι «κυανέρυθροι» για να μην απογοητεύουν τους φίλους τους, θα πρέπει επειγόντως και να ενισχυθούν αλλά και να λύσουν τις παθογένειες που έχουν στην ομάδα… οργανωτικές και οικονομικές.

Στην ομάδα πριν τις γιορτές έγιναν πληρωμές αλλά οι παίκτες έχουν ακόμη να λαμβάνουν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αλλαγή προπονητή δεν έχει βελτιώσει τίποτα απολύτως. Μάλιστα μετά την ήττα στην Λευκίμμη, προκλήθηκε ένταση στα αποδυτήρια της ομάδας και ο Κώστας Φραντζέκος καλείται να διαχειριστεί το κακό αυτό κλίμα. Εάν δεν τα καταφέρει τότε… θα αρχίσει και αυτός να μετράει αντίστροφα.

Εάν δεν καθίσουν αυτή την χρονική στιγμή στο ίδιο τραπέζι ο Ερασιτέχνης και ο Ματζανάς, τότε η χρονιά θα πάει στράφι και η ομάδα θα περιέλθει σε απαξίωση καθώς μια δεύτερη σεζόν σε αυτή την Γ’Εθνική, θα είναι καταστροφική για τον ΑΟ Τρίκαλα.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή