Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν θέλουμε …Σερίφηδες στη πόλη των Τρικάλων

Πρέπει να αντιληφθούν τον ρόλο τους στην Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων.

Πριν λίγες ημέρες, «σηκώθηκε στο πόδι» η Οδό Απόλλωνος, όταν Δημοτικοί Αστυνομικοί, λογομάχησαν με επαγγελματία που είχε το φορτηγάκι του επάνω στον πεζόδρομο και πραγματοποιούσε αλλαγή τζαμιών.

Προφανώς δεν είχε παρκάρει εκεί για να …πιεί καφέ αλλά για να βγάλει το μεροκάματο του…

Δύσκολο να δεχθούμε ότι είναι παραβάτης ο συγκεκριμένος επαγγελματίας από την στιγμή που εργαζόταν σε ώρες …ανεφοδιασμού των καταστημάτων που επιτρέπεται το «καβαλίκεμα» των πεζοδρόμων της πόλης με απόφαση των …εργοδοτών των Δημοτικών Αστυνομικών.

Αλλά πέρα αυτού, ήταν η συμπεριφορά ενός εκ των Δημοτικών Αστυνομικών που σε ρόλο …αυτόκλητου Σερίφη, προκάλεσε δυσμενή σχόλια για την συμπεριφορά του σε επιχειρηματίες και περαστικούς.

Την ώρα που στον ίδιο πεζόδρομο αλλά και σε παράλληλους αυτού αλλά ακόμη και στον κεντρικό πεζόδρομο της οδού Ασκληπιού γίνεται μόνιμα και σε καθημερινή βάση το «έλα να δεις» με διερχόμενα και σταθμευμένα οχήματα, ο υπερβάλλων ζήλος του συγκεκριμένου Δημοτικού Αστυνομικού που απαιτούσε και να μην τον …βιντεοσκοπούν (σε δημόσιο χώρο) προκάλεσε απόλυτα δικαιολογημένα ερωτηματικά.

Πρέπει να το καταλάβουνε ότι η πόλη των Τρικάλων χρειάζεται αστυνόμευση, αλλά όχι …Σερίφηδες.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή