Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν …βλεπόταν ο Α.Ο. Τρίκαλα

Έθεσε την παραίτηση του ο Σωτήρης Αντωνίου στην διάθεση της Διοίκησης με την τελευταία να ανακοινώνει ότι τον στηρίζει.

Έχοντας την τύχη με το μέρος του, ο Α.Ο. Τρίκαλα κατάφερε να πάρει στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων την «λευκή» ισοπαλία από τον Απόλλων Πόντου…

Για ακόμη ένα επίσημο παιχνίδι, οι παίχτες του Α.Ο. Τρίκαλα δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά αυτή την φορά παρουσίασαν και τραγική αγωνιστική εικόνα, με αποτέλεσμα να έρθουν οι αποδοκιμασίες στο τέλος της αναμέτρησης και τον Προπονητή Σωτήρη Αντωνίου να θέτει την παραίτησή του στην διάθεση της Διοίκησης, αλλά η τελευταία με ανακοίνωσής της να δηλώνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Οι γηπεδούχοι στο 23΄απείλησαν με σουτ με την μπάλα να περνά δίπλα από τα δοκάρια του Αποστολίδη, 2 λεπτά αργότερο, έχασαν το …άχαστο με την μπάλα να φεύγει άουτ σε πλασέ μέσα από την περιοχή και χωρίς πίεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειχναν και πάλι να παίζουν …εντός έδρας με τον Προπονητή των Τρικάλων να [προχωρά με την συμπλήρωση 1 ώρας παιχνιδιού και τις 3 αλλαγές στην προσπάθεια να αλλάξει η εικόνας της ομάδας.

Στο 68΄ ο Αποστολίδης βγάζει τετ-α-τετ και κρατά ανέπαφη την εστία του και στο 82΄ο Πάνος από καλή θέση σουτάρει και στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια με τις πρώτες αποδοκιμασίες της εξέδρας να είμαι γεγονός…

Στο 90΄ ο Α.Ο.Τ πήγε να «κλέψει» την νίκη αλλά ο Τσίπρας «σημάδεψε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΑΟ Τρίκαλα: Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τεγούσης, Ντίνας (63΄Γροντής), Ντιατά (55΄Καπός), Μπουντόπουλος (46΄Τσίπρας), Τόμιτς.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή