Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν …ψιχαλίζει

«Καυστική» απάντηση  από το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων προς την …τριάδα του Δ.Σ. 

Με μια απάντηση που αν τι άλλο δείχνει πως τουλάχιστον στο Νοσοκομείο Τρικάλων κάποιοι δεν έχουν χάσει το χιούμορ τους με αυτά που ζούνε στον εργασιακό τους χώρο, παρεμβαίνει το …επίσημο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων σε δημοσίευμα του trikalanews.gr και αναφέρει τα εξής: 

«Θα θέλαμε  να σας επιστήσουμε  τη προσοχή στα γραφόμενά σας, θεωρώντας πλημμελή τη πληροφόρησή σας και συγκεχυμένη. Η συγκεκριμένη «τριάδα», όπως την ονομάζετε, δεν έχει την ίδια θέση μέσα στο Δ.Σ., που διαλαλεί στους βουλευτές και υπουργούς. 

Για το θέμα των συμβάσεων καθαριότητας, τοποθετήθηκαν αρνητικά στο υπόμνημα του νέου Δ.Σ. που δώσαμε στην κ. Κούνεβα πριν από 7 μήνες, κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο. Σε εκείνο το υπόμνημα, το μόλις συσταθέν ,νέο Δ.Σ. απαίτησε παράταση των ήδη ατομικών συμβάσεων και δημιουργία μόνιμων οργανικών θέσεων στο τομέα της καθαριότητας, επισιτισμού και φύλαξης. Επιπλέον ένα από τα μέλη της ομάδας, που συμμετέχει σε θεσμικό όργανο, έχει ψηφίσει, υπέρ 45 θέσεων ημιαπασχόλησης στο τομέα καθαριότητας, στη πρόταση που εστάλη στο υπουργείο για το καινούργιο οργανισμό , χωρίς φυσικά να ζητηθεί η θέση του σωματείου.

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι, όχι μόνο δεν «καπελώνουν» το νέο σύλλογο αλλά βρίσκονται εγκλωβισμένοι με τις ίδιες τους τις πράξεις που δεν συνάδουν με τις θεωρίες τους. 

Το νέο Δ.Σ. δεν συμμετέχει σε λογικές εντυπώσεων, χειροκροτημάτων, χειραψιών, φωτογραφίσεων και πολιτικών παιχνιδιών, αλλά ασκεί το θεσμικό του ρόλο με γνώμονα τον υγιή συνδικαλισμό, παλεύοντας για τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων. 

Η πάλη μας συνεχίζεται στο πλευρό των εργαζομένων, για ελευθερία και δημοκρατία στον εργασιακό μας χώρο!!!

Ο Πρόεδρος 
Χρήστος Μπέκος

Η Γραμματέας 
Σταματία Κούκια».

trikalanews.gr H τελευταία πρόταση της επιστολής είναι «όλα τα λεφτά» για να πεισθεί και ο άπιστος … Σάκης (λάθος Μάκης –από το Θωμάς) για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο Νοσοκομείο Τρικάλων…

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή