Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν …έπεισαν τον Αχιλλέα Μισυρλή για το …πήγαινε-έλα στο hotspot των Τρικάλων

Επιμένει σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων…

Επιβεβαιώθηκε το trikalanews.gr ότι θα είχε «άρωμα»… προσφυγικού το χθεσινοβραδινό δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων.

Ο Αχιλλέας Μισυρλής, «βομβάρδισε» με ερωτήματα σχετικά με το hotspot και τον «ρόλο» της e-trikala και κατήγγειλε ότι ως μέλος του Δ.Σ. της e-trikala δεν ενημερώνεται (!!!) για τις κινήσεις της εταιρείας επί του προσφυγικού.

«Κακώς δεν σας ενημερώνουνε θα ζητήσω να ενημερώνεστε πλήρως», έσπευσε να τον καθησυχάσει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου που σημείωσε «δεν υπάρχουν …σκοτεινά σημεία σε μια υπόθεση που ελέγχεται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ» και επανέλαβε «ζητήσαμε μέχρι 400 Πρόσφυγες και θα κλείσει το hotspot».

Όπως διαφάνηκε από την συζήτηση έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής 20-25 διαμερίσματα για ενοικίαση για την στέγαση προσφύγων και η προσπάθεια θα συνεχιστεί μετά τον Σεπτέμβριο λόγω δυσκολίας ανεύρεσης διαμερισμάτων προς ενοικίαση εξαιτίας Φοιτητών της ΣΕΦΑΑ και Σπουδαστών της ΣΜΥ, ήρθαν άλλοι 67 Πρόσφυγες τις τελευταίες ώρες εν γνώσει της Δημοτικής Αρχής, ενώ έχουν φύγει περίπου 100 προς άγνωστη κατεύθυνση και το σχεδιαζόμενο «λουκέτο» στο hotspot παίρνει …αναβολή για 3 μήνες περίπου, με την Δημοτική Αρχή να έχει ζητήσει προσωπικό για την 3μηνη αυτή λειτουργία, ενώ πλέον οι Πρόσφυγες σιτίζονται με …κουπόνια που εξαργυρώνουν για την προμήθεια τροφίμων.

Αντιδράσεις μη ενημέρωσης, υπήρξαν και από το Μέλος του Δ.Σ. της e-trikala Δημήτρη Χατζηγάκη, ενώ αντίθετα ο Γιώργος Μητσιούλης ως Μέλος του Δ.Σ. της e-trikala δήλωσε ότι έχει ενημέρωση, αλλά ζήτησε «παρέμβαση Παπαστεργίου», λέγοντας «γιατί κάποια πράγματα …ξεφεύγουν», ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος μεσολάβησε και βρέθηκαν 4 διαμερίσματα σε πολυκατοικία των Τρικάλων για ενοικίαση σε Πρόσφυγες.

«Να κάνετε και εσείς το ίδιο», η προτροπή του κ. Μητσιούλη προς τους Δημοτικούς Συμβούλους, επιμένοντας πως «βαδίζει σωστά η υπόθεση και δεν καλύπτω κανέναν».

Ο κ. Μισυρλής όμως δεν πείστηκε ούτε από τα λεγόμενα του κ. Μητσιούλη και αφού τόνισε πως δεν έχει πάρει επαρκής απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε, επέμενε στην έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για να «φωτιστεί» η υπόθεση.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή