Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν άντεξε η 57χρονη Μαρία Παλάβρα

Με δαπάνη του Νοσοκομείου Τρικάλων η κηδεία της 

Ηταν 30 Μαϊου όταν το trikalanews.gr έφερνε στην δημοσιότητα την τραγική ιστορία Τρικαλινής οικογένειας που από την χαρά βρέθηκε στην στεναχώρια.

Τότε, Μέλη της οικογενείας, ενώ μετέβαιναν στην Λευκάδα για την ορκωμοσία της κόρης της οικογένειας από Σχολή, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων και τον τραυματισμό της μητέρας της απόφοιτης που  μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών-Ρίου για νοσηλεία.

Σήμερα το πρωί, η 57χρονη Μαρία Παλάβρα που εργαζόταν ως καθαρίστρια στο Νοσοκομείο Τρικάλων, υπέκυψε στα τραύματα της, αφήνοντας πίσω απαρηγόρητους τον σύζυγο της Βασίλειο Οικονόμου και 3 κόρες Λεμονιά, Άννα και Αντωνία, με την κηδεία να τελείται αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μικρού Κεφαλοβρύσου Τρικάλων.

Σε ανάρτηση στο facebook ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρης Παρθένης, αναφέρει τα εξής:
 
«Σήμερα έφυγε από τη ζωή η Μαρία Παλάβρα καθαρίστρια του Νοσοκομείου Τρικάλων. 

Η Διοίκηση του νοσοκομείου εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους της και εκφράζει την οδύνη της για την πρώιμη απώλεια της υπαλλήλου. 

Σε ένδειξη τιμής αναλαμβάνει τη δαπάνη της κηδείας της θανούσης και θα παραστεί αντιπροσωπεία της στην εξόδιο ακολουθία.

Κάλο ταξίδι Μαρία θα σε θυμόμαστε».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή