Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν …συμφώνησαν

Κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων υπέρ του συλλαλητηρίου κατά του Σχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την νέα δομή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στην μεσημεριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, συζητήθηκε το θέμα της διοργάνωσης του μεθαυριανού συλλαλητηρίου στην κεντρική πλατεία στις 10.30 το πρωί κατά του Σχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την νέα δομή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, έκανε λόγο για «αναγκαιότητα συμμετοχής όλων» στο συλλαλητήριο, ενώ σε αντίθεση με τον κ. Παπαστεργίου, ο Χρήστος Λάππας, ζήτησε πέρα του σχεδιασμού των κινήσεων μετά την πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου «να τεθούν οι Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ προ των ευθυνών τους»…

Ο Γιώργος Καϊκης ως Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει «ενιαία δημόσια δωρεάν παιδεία», ενώ ο Επικεφαλής της παράταξης  «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» Δημήτρης Παπαθανασίου, τάχθηκε κατά του συλλαλητηρίου με το αιτιολογικό «αναντίστοιχο με τα υπαρκτά προβλήματα του Τρικαλινού λαού».

Ο Δημήτρης Χατζηγάκης, υπέρ του συλλαλητηρίου αλλά με κριτική διάθεση για τη μέχρι τώρα διαχείριση του προβλήματος, κάτι που συμφώνησε και ο Γιώργος Μητσιούλης.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή