Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν δέχεται τον χαρακτηρισμό «διαπλεκόμενη» η Δημοτική Αρχή Τρικάλων

Καυγάς και μαθήματα …γλώσσας στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr μια ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» σχετικά με το Οθωμανικό χαμάμ επί της οδού Στρατηγού Σαράφη στην οποία χρησιμοποιούνταν ο όρος «διαπλοκή» σε βάρος της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων, προκάλεσε την αντίδραση του Αλέκου Πολυμερόπουλου που ανέφερε χαρακτηριστικά «με …θανατώνει η δημόσια διαπόμπευση και με ρωτάνε τα παιδιά μου αν είμαι λαμόγιο και διαπλεκόμενος» για να προσθέσει απευθυνόμενος προς τον Επικεφαλής της παράταξης «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» Δημήτρη Παπαθανασίου «Η βλακεία σου έχει μεγαλώσει περισσότερο από το στόμα σου. Αν έχεις τα άντερα και τα γίδια στο βουνό πες και εδώ και όχι μόνο στο …site πως είμαστε διαπλεκόμενοι».

«Εμείς εκτιμάμε πολιτικά ότι είστε διαπλεκόμενοι στην υπόθεση και όρος διαπλοκή είναι πολιτικός και εξάλλου τον χρησιμοποίησε δικό σας πρωθυπουργός όταν αποκάλεσε τον Σημίτη "Αρχιερέα της διαπλοκής". Εκτιμούμε ότι εξυπηρετείτε στην υπόθεση συμφέροντα, δεν είπα ότι "τα πήρατε" αλλά και εσύ να μην βγάζεις την ουρά σου απέξω και να ψηφίζεις "παρών" δηλαδή ‘’όχι" όταν 18 της παράταξής σου ψήφισαν "ναι"» απάντησε ο κ. Παπαθανασίου και πρόσθεσε «εμένα λένε "μπροστινό" του ιδιοκτήτη του κτηρίου τα "παπαγαλάκια" σας και αν δεν θέλετε αντιπολίτευση να μας το πείτε»…

«Αυτά είναι …αερολογίες και προσπαθείτε να δικαιολογήσετε ένα λάθος σας», αντέκρουσε ο κ. Πολυμερόπουλος με τον Απόστολο Παππά να δίνει ως …Εκπαιδευτικός την ερμηνεία του όρου "διαπλοκή" χαρακτηρίζοντας "βαριά" την κατηγορία του κ. Παπαθανασίου.

«Για να υπάρχει διαπλοκή πρέπει να υπάρχουν διαπλεκόμενοι και εμείς δεν εξυπηρετήσαμε κάποιον» ανέφερε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, με τον κ. Παπαθανασίου να απαντά «Ξέρετε εσείς ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου και εμείς εκτιμούμε πως η απόφασή σας τον βοηθά να συνεχίσει να εισπράττει ενοίκια από το ακίνητο.

«Όλα αυτά είναι ένα ακόμη "πυροτέχνημα" του κ. Παπαθανασίου που πήρε τον λεκτικό κατήφορο και μια "συγγνώμη" του θα αρκούσε να λήξει το θέμα», αντέκρουσε ο κ. Παπαστεργίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή