Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deree: Εκπαίδευση με προσανατολισμό το μέλλον

Να δώσετε πανελλήνιες ή να παρακολουθήσετε μία ιδιωτική σχολή; Να σπουδάσετε στην Ελλάδα ή να φύγετε στο εξωτερικό; Θα βρείτε δουλειά στο αντικείμενό σας; Και αν ναι, θα έχει προοπτικές εξέλιξης;

Όλοι αυτοί οι προβληματισμοί μπορεί να σας φαίνονται κάτι περισσότερο από γνώριμοι όταν είστε νέος, ζείτε εκτός Αθήνας, και αναρωτιέστε ποια μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για τις σπουδές σας τελειώνοντας το λύκειο. Eμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους αξίζει να ανακαλύψεις το Deree – The American College of Greece, έναν οργανισμό με ιστορία και εκπαιδευτική παράδοση από το 1875: 
 
Το υπερσύγχρονο, καταπράσινο campus στα πρότυπα των αμερικανικών πανεπιστημίων, αλλά… στην Αθήνα! Η αίσθηση ότι σπουδάζεις έξω ενώ ζεις στη χώρα σου, ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το πολυπολιτισμικό περιβάλλον του Deree, ένα μέρος το οποίο συγκεντρώνει παιδιά από όλες τις χώρες του κόσμου. Φοιτητές από συνολικά 72 χώρες –ανάμεσά τους η Αμερική, η Αίγυπτος, ο Λίβανος, η Χιλή, η Μάλτα– ήδη το προτιμούν για τις σπουδές τους και μιλούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό γι’ αυτό. Γιατί όχι και εσεις;
 
Το αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα, που προσφέρει γνώση αλλά και soft skills. H καθοδήγηση από τους καθηγητές, τα ατομικά και ομαδικά projects, οι πολλές φοιτητικές δραστηριότητες –η οργάνωση σε club και συλλόγους– σας βοηθούν να αναπτύξετε την κριτική σας σκέψη καθώς και ικανότητες που δεν φανταζόσουν ότι διαθέτεις: αυτοπεποίθηση, ηγετικό πνεύμα, άνεση στην επιχειρηματολογία, πράγματα που θα σας ολοκληρώσουν ως προσωπικότητα και θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.
 
26 καινοτόμα bachelor προγράμματα: στους τομείς του Business, σε κλάδους όπως η Ψυχολογία, η Επικοινωνία, ο Τουρισμός, οι Επιστήμες Υπολογιστών, η Κοινωνιολογία, αλλά και οι Παραστατικές και Εικαστικές Τέχνες, οι Γραφικές Τέχνες κ.ά. Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζουν γνώσεις και πρακτικές εφαρμογές, ενώ πρόκειται για ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση στην παγκόσμια αγορά εργασίας.
 
Οι εξελιγμένες εγκαταστάσεις που αναδεικνύουν το Deree σε τεχνολογικό hub. Αν δείτε τη νέα υπερσύγχρονη Αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών (Simulated Trading Room), αντιλαμβάνεστε αμέσως ότι το Deree επενδύει στη γνώση με ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η τεχνολογία. Η Αίθουσα είναι μοναδική τόσο από άποψη μεγέθους, όσο και εξοπλισμού, σε ολόκληρη την περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, σε βαθμό μάλιστα που θα μπορούσε να συναγωνίζεται αντίστοιχα rooms τραπεζών ή χρηματιστηρίων. Θα χρησιμοποιείται για διδακτικούς σκοπούς αλλά και για την παραγωγή έρευνας ενώ αναμένεται να εφοδιάσει τους φοιτητές με ένα ακόμα κορυφαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
 
Το πρόγραμμα Study Abroad, που σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε ένα διάστημα σπουδάζοντας σε κορυφαία πανεπιστήμια σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία με δίδακτρα Deree ή ακόμα και με υποτροφία! Οι υπεύθυνοι του Study Abroad θα σας καθοδηγήσουν με κάθε τρόπο, ώστε η εμπειρία σας στο εξωτερικό να είναι όσο πιο ξεχωριστή και αξέχαστη γίνεται!
 
Η δυνατότητα για παράλληλες σπουδές. Αν σπουδάζετε ήδη σε μία ελληνική δημόσια σχολή και θέλετε να ενισχύσετε το πτυχίο σας με μία δεύτερη ειδικότητα, το Parallel Studies Program του Deree είναι η λύση που αναζητάτε. Το πρόγραμμα παράλληλων σπουδών είναι ιδιαίτερα ελαστικό και σας διευκολύνει έτσι ώστε να μπορείτε να συνδυάζετε τις δύο σχολές σας και να οργανώνετε τις εξεταστικές σας ώστε να μη χάνετε καμία! Στο τέλος των σπουδών σας, θα έχετε στο χέρι δύο πτυχία και πολλά επιπλέον ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην αγορά εργασίας. Μάλιστα, αν έχετε υψηλούς βαθμούς στη δημόσια σχολή σας, το Deree σας δίνει κίνητρο να σπουδάσετε παράλληλα! Με τις υποτροφίες του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα minor ή υποειδίκευση (δηλαδή ένα πρόγραμμα 6-7 μαθημάτων συγκεκριμένου πεδίου) από τις 44 που προσφέρονται στο Deree.
 
Οι μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες που σας δίνουν προβάδισμα στην αγορά εργασίας. Στο Deree η επαγγελματική σταδιοδρομία ξεκινάει ήδη από τις σπουδές σας. Το Κολλέγιο έχει παραδοσιακά ισχυρή σύνδεση με την αγορά εργασίας, ώστε να εξασφαλίζει στους φοιτητές ευκαιρίες για πρακτική άσκηση (internship) σε κορυφαίες εταιρείες ή ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακόμη μπορείτε να απασχοληθείτε part-time σε γραφεία του Κολλεγίου, και να έχετε διαρκή υποστήριξη από συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού. Το δίκτυο των 54.000 αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, επίσης, εξασφαλίζει ότι δεν θα αργήσετε να βρειτε απασχόληση στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.
 
Το πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης ύψους 4,3 εκατ. ευρώ ετησίως, που υποστηρίζει 9 στους 10 φοιτητές που αιτούνται βοήθεια.
 
Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Το Deree πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση στα Τρίκαλα.
Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με εκπροσώπους, φοιτητές και αποφοίτους και να ενημερωθείτε για όλα όσα αναδεικνύουν το Deree σε κορυφαία επιλογή σπουδών!
 
Δήλωσε συμμετοχή εδώ
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή