Διάθεση 3,5 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση παιδιατρικών νοσοκομείων

   Νέα επένδυση 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού» κάνει ο ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της εφετινής ενεργοποίησης της «Ομάδας Προσφοράς».

   Οι πόντοι που συγκεντρώθηκαν από τα 276.855 downloads και τη χρήση της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» μετατράπηκαν, ήδη, από την εταιρεία σε οικονομική ενίσχυση, μέσω της οποίας θα ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους μήνες τρία νέα έργα στα παιδιατρικά νοσοκομεία.

   Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ διέθεσε 3.492.539 ευρώ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν:

   -Στην πλήρη ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό των νοσηλευτικών μονάδων του τετάρτου ορόφου (συνολικής έκτασης 1.610 τ.μ.) στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία».

   -Στην ανακαίνιση της νοσηλευτικής μονάδας (πτέρυγα Α’, έκτασης 600 τ.μ.) και της μονάδας τεχνητού νεφρού (πτέρυγα Δ΄, έκτασης 100 τ.μ.), στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

   Στις εργασίες περιλαμβάνονται η εγκατάσταση νέου ξενοδοχειακού και ιατρικού εξοπλισμού, ο εκσυγχρονισμός του ηλεκτροτεχνικού εξοπλισμού και όλες οι απαραίτητες διακοσμητικές παρεμβάσεις.

   Το νέο πρόσωπο των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων

   Ο ΟΠΑΠ ξεκίνησε την ανακαίνιση των δύο εξειδικευμένων νοσοκομείων, που εξυπηρετούν τις ανάγκες παιδιών από όλη την Ελλάδα, τον Απρίλιο του 2014 και έως σήμερα έχει ολοκληρώσει το 50% του έργου. Συνολικά, έχουν παραδοθεί 22 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 15 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 9.230 τ.μ. και δυναμικής 321 κλινών, όπου προσφέρονται ιατρικές και νοσοκομειακές υπηρεσίες σε σύγχρονες και υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις.

   Η εικόνα των δύο νοσοκομείων έχει αλλάξει ριζικά, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους μικρούς ασθενείς.

   Δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=vSnVvKbAYlUΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή