Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διαψεύδει η ΝΟΔΕ Τρικάλων τον … εαυτό της και το …φωτογραφικό υλικό

Προφανής η προσπάθεια να κάνει το «μαύρο-άσπρο» μετά από δημοσίευμα του trikalanews.gr .
 
Ανακοίνωση εξέδωσε απόψε η ΝΟΔΕ Τρικάλων και «φωνάζει» από μακριά για ποιο λόγο την εξέδωσε…
 
Η ανακοίνωση με την οποία επιχειρείται να …διαψευστούν φωτογραφικό υλικό και υπαρκτά παράπονα-καταγγελίες τοπικών στελεχών για τους χειρισμούς της στην πρόσφατη συνεδρίαση παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. Στυλιανού Κονταδάκη, έχει ως εξής: 
 
«Η πρόσφατη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Τρικάλων, παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού Στυλιανού Κονταδάκη, ομόθυμα και σε πνεύμα αγαστής συνεργασίας διακήρυξε την ανάγκη ενεργοποίησης, συστράτευσης και αξιοποίησης των ικανοτήτων όλων των μελών της, καθότι στην κοινή προσπάθεια της οριστικής εξόδου από την κρίση, δεν χωρούν προσωπικοί τακτικισμοί, πικρίες και διχασμοί. 
 
Η ΝΟΔΕ Τρικάλων ουδέποτε προέκρινε εμπάθειες και λογικές διαγραφής ή αντικατάστασης μελών της. Η συνεχής ενδυνάμωση, η συνοχή και η συμπόρευση αποτελούν τα στοιχεία για την αναγκαία εξωστρέφεια. Η ενότητα της Ν.Δ. δεν διασπάται και δεν χειραγωγείται καθώς δεν περισσεύει κανείς».
 
Από …λόγια καλά το πάνε στην ΝΟΔΕ Τρικάλων. Στις …πράξεις χωλαίνουν και δεν μπορούν να το καταλάβουν.
 
Τόσο η συγκεκριμένη συνεδρίαση όσο και το …τραπέζωμα (ρεφενέ;), δείχνουν και προσωπικούς τακτικισμούς και διχασμούς που φέρνουν πικρίες και διχασμούς…
 
Την επόμενη φορά, ας είναι  πιο προσεχτικοί και να το κάνουν …πράξη το «όλοι μαζί και δεν περισσεύει κανείς» για να μην εκτίθενται…
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή