Διαψεύδουν τα …αδιάψευστα

Στα …σχοινιά η ΔΕΥΑ Τρικάλων μετά την …«εναρμόνιση» των αντιμισθιών προκαλώντας το κοινό αίσθημα.
Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί να συμμαζέψει η Δημοτική Αρχή πρώτα νε δήλωση του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και εν συνεχεία με δήλωση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Τρικάλων Τάκη Παζαϊτη μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έρευνα» ότι … «εναρμονίσανε» (διπλασιάσανε) τις αντιμισθίες στην ΔΕΥΑΤ…
Η πρώτη ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει τα εξής:   «Σε σχέση με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ερευνα» στις 8 Δεκεμβρίου 2017 και τίτλο  «Διπλασιασμός για την αντιμισθία του Προέδρου της ΔΕΥΑΤ», ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου τονίζει ότι είναι αντίθετος σε κάθε διπλασιασμό της αντιμισθίας του προέδρου και για παροχή αντιμισθίας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης.
Επιπροσθέτως, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που βιώνουν οι συμπολίτες, ο κ. Παπαστεργίου επισημαίνει προς όλους, ότι ο Δήμος Τρικκαίων κινείται στην κατεύθυνση της πλήρους κατάργησης όλων των αντιμισθιών, όπως εξάλλου συμβαίνει σε όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου».
Ακολούθησε δεύτερη που …μαζεύτηκε για διόρθωση και η οποία (με την διόρθωση) είναι η εξής με την υπογραφή του κ. Παζαϊτη.
«Σε σχέση με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ερευνα» στις 8 Δεκεμβρίου 2017 και τίτλο «Διπλασιασμός για την αντιμισθία του Προέδρου της ΔΕΥΑΤ», εκ μέρους του ΔΣ της ΔΕΥΑΤ ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης κ. Τάκης Παζαΐτης δήλωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έλαβε καμία απόφαση για διπλασιασμό της αποζημίωσης του προέδρου και για παροχή αποζημιώσεων στα μέλη του.
Το μοναδικό που συνέβη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, ήταν να εναρμονιστούν οι κωδικοί για αποζημίωση, με βάση τα όσα ορίζει ο νέος νόμος 4483/31-7-2017. 
Δεν ελήφθη καμία απόφαση για αύξηση ή παροχή αποζημιώσεων και ούτε αυτό πρόκειται να συμβεί, όπως, εξάλλου, τόνισε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων με δήλωσή του.
Η ΔΕΥΑΤ πάντα βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών, έχοντας ήδη προβεί σε κοινωνική πολιτική, με τις συνεχείς μειώσεις τιμολογίων για ομάδες πληθυσμού που βιώνουν συνέπειες της κρίσης. Παράλληλα, η επιχείρηση βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» για την πλήρη παροχή υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλους τους κατοίκους, όλων των χωριών και οικισμών του Δήμου Τρικκαίων».
Τους «έφαγε» η … «εναρμόνιση» στον Δήμο Τρικκαίων και αν δεν υπήρχε το δημοσίευμα την … «εναρμόνιση» θα μπορούσε κανείς να την πει και …Αι Βασίλη αλλά μετά το δημοσίευμα … σφήνωσε στην καμινάδα.


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή