Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ: «Αποτελεσματική διαχείριση και επίλυση προβλημάτων»

28 Apr 2022 Λάρισα

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο την Πέμπτη 12 Μαΐου, ώρες 17:30 – 21:30,  με θέμα: «Αποτελεσματική διαχείριση και επίλυση προβλημάτων» μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν ότι η ύπαρξη μιας δομημένης διαδικασίας επίλυσης προβλημάτων είναι αναγκαία για κάθε επιχείρηση. Παράλληλα το πρόγραμμα θα δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εφαρμόσουν μεθόδους και εργαλεία μέσα από τα οποία θα έχουν άμεσα αποτελέσματα και σχέδια δράσης αντιμετώπισης προβλημάτων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε υπεύθυνους τμημάτων, σε προϊσταμένους, managers/ διευθυντές αλλά και στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να διαχειριστούν και να επιλύσουν προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν ποιο είναι το «πρόβλημα» και να ακολουθούν αποτελεσματικά τα 4 βήματα για την επίλυση προβλημάτων αλλά και να συνδυάζουν τα 3 εργαλεία για την αποφασιστικότητα σε σχέση με την επίλυση των προβλημάτων (RCA, Decision Worksheets, Decision Trees). Επιπλέον, θα γνωρίσουν μοντέλα διαχείρισης και θα μπορούν να δημιουργούν σχέδια δράσης για τη διαχείριση και την επίλυση προβλημάτων χρησιμοποιώντας διπλωματικό τρόπο επικοινωνίας για καλύτερα αποτελέσματα.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Βασιλική Χριστοφή η οποία είναι Πτυχιούχος στην Εφαρμοσμένη Επικοινωνία και η πρώτη και Μοναδική NAMA (National Anger Management Association) Certified: Anger Management Specialist and CCIS Crisis Intervention Specialist σε Κύπρο και Ελλάδα στους τομείς αυτούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: [email protected] και τηλ.: 2410555507.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τον καύσωνα

Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τον καύσωνα

Απόφαση Υπουργείου Εργασίας για παύση εργασιών σε εξωτερικούς χώρους λόγω καύσωνα …
Συνάντηση Αριστοτέλη Σπάνια με τον δήμαρχο Καρδίτσας για κρίσιμα ζητήματα του Δήμου

Συνάντηση Αριστοτέλη Σπάνια με τον δήμαρχο Καρδίτσας για κρίσιμα ζητήματα του Δήμου

Ο Βουλευτής Αριστοτέλης Σπάνιας δεσμεύεται να προωθήσει τα προβλήματα του Δήμου Καρδίτσας στην κυβέρνηση …
Επίσκεψη Πολωνού Επισκόπου στην Κατερίνη

Επίσκεψη Πολωνού Επισκόπου στην Κατερίνη

Το διήμερο 14-15 Ιουλίου επισκέφθηκε την Κατερίνη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σούπρασλ κ. Ανδρέας, Ιεράρχης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας …
Αιτήσεις για βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ του Δ. Τρικκαίων με voucher μέσω ΕΕΤΑΑ

Αιτήσεις για βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ του Δ. Τρικκαίων με voucher μέσω ΕΕΤΑΑ

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες ότι υποδέχεται και το σχολικό έτος 2024-25 παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και …