Διαδοχικές τηλεδιασκέψεις Σκρέκα με την αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργκρέτε Βεστάγκερ

Τηλεδιάσκεψη για ζητήματα ενέργειας με την εκτελεστική Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού, Μαργκρέτε Βεστάγκερ, είχε τη Δευτέρα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα με την Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να εκφράζει την ικανοποίησή της για τις παρεμβάσεις που δρομολογεί το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο Τρικαλινός Υπουργός είχε επίσης τηλεδιάσκεψη με τους ομολόγους του από την Κύπρο και το Ισραήλ για την τελετή υπογραφής Μνημονίου Κατανόησης (MoU), για την ηλεκτρική διασύνδεση των τριών χωρών μέσω του καλωδίου EuroAsia Interconnector.

Η τελετή υπογραφής του Μνημονίου Κατανόησης πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου, στη Λευκωσία, παρουσία των Υπουργών Ενέργειας της Κύπρου και του Ισραήλ, Νατάσας Πηλείδου και Γιουβάλ Στάινιτς.

Όπως δήλωσε ο Κώστας Σκρέκας στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην τελετή, ο EuroAsia Interconnector θα έχει πολλαπλά οφέλη και θα ενδυναμώσει τη στρατηγική σχέση των τριών χωρών.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή