Διαγωνισμός NASA Space Apps Challenge Volos 2019

Φέτος, για πρώτη φορά ο Βόλος θα είναι ανάμεσα στις 200 πόλεις που θα φιλοξενήσουν τον παγκόσμιο διαγωνισμό NASA Space Apps Challenge 2019.

Το NASA Space Apps Challenge αποτελεί μια παράδοση τα τελευταία 7 χρόνια που προωθεί τις επιστήμες και την τεχνολογία, εμπνέοντας νέα άτομα σε όλο τον κόσμο.

Κάθε χρόνο η NASA καλεί μηχανικούς, προγραμματιστές, σχεδιαστές, καλλιτέχνες, δημιουργούς (και όχι μόνο) να συνεργαστούν και να αντιμετωπίσουν προκλήσεις επιστημονικής φύσεως καθώς και να παρουσιάσουν λύσεις σε προβλήματα τόσο στη Γη όσο και στο διάστημα.

Γνωρίζοντας πως ο Βόλος διαθέτει ένα πνεύμα καινοτομίας καθώς και ένα πολύ μεγάλο δυναμικό ονειροπόλων ατόμων, σε προσκαλούμε να συμμετέχεις ενεργά σε ένα διήμερο γεμάτο γνώση και διαστημικά ταξίδια.

50 λάτρεις του διαστήματος, της τεχνολογίας και των επιστημών θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναναστραφούν με άτομα κοινών ενδιαφερόντων, να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις, να μιλήσουν με μέντορες καθώς και να ‘εφεύρουν’ καινοτόμες λύσεις σε προβλήματα της Γης και του διαστήματος.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και είναι δωρεάν και ανοιχτές προς όλους.

Εάν θέλετε να γίνετε χορηγός σε αυτήν την προσπάθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: [email protected]

Για περαιτέρω λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης εδώ,  καθώς και τη σελίδα μας στο Facebook, εδώ.

Sky is not the limit!

 ©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή