Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διαίρει και Βασίλευε…

Η πόλη των Τρικάλων βρίσκεται στην πιο ιστορική – σε σύγχρονους όρους – εποχή της…

Μπορεί η σκόνη, οι λακκούβες και η «κόκκινη» ατμόσφαιρα να προκαλεί στην καθημερινότητα μόνο δυσφορία και έντονη γκρίνια… όμως θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι τα έργα, σε μέσο και μακρινό ορίζοντα, σημαίνουν πάντα ανάπτυξη.

Τα πολλαπλά «μέτωπα» έργων αποδεικνύουν ότι έργα έχουν εγκριθεί… ότι κονδύλια έχουν εκταμιευθεί … και ότι σαφέστατα υφίστανται προθεσμίες και πρέπει το όλο πράγμα να τρέξει. Για να είμαστε και ακριβείς… δεν υπάρχει περιθώριο ώστε τα έργα να μην τρέξουν.. Η καταστροφή θα ήταν ανυπολόγιστη..

Και υπό αυτό ως δεδομένο… οι γαλάζιοι αυτοδιοικητικοί διαπιστώνεται ότι διαιρούνται… Και μάλιστα εκκωφαντικά!

«Επανεκκίνηση Τώρα» με Νίκο Σακκά και με Παπαστεργίου να βάζει πλάτη… και απέναντι η Νικολέτα Μπρουζούκη… Ας μην επεκταθούμε βεβαίως και όσους άλλους πλείστους διακαώς θα ήθελαν τη θέση του Νίκου Σακκά, αλλά παραμένουν ήσυχοι καθώς η στρατηγική τους μόνο τη θέση του Σακκά αποσκοπούσε.

Δεν μπορούμε όμως να μην καταθέσουμε στον δημόσιο διάλογο και το εξής:  η διαίρεση οδηγεί πάντα σε κατακερματισμό ακόμη και μιας πολύ μεγάλης εκλογικής δυναμικής.

Και σε μια στιγμή που η πόλη αλλάζει και μπορεί και να αλλάξει και περισσότερο … με δεδομένη την τουριστική μας απήχηση… ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι οι γαλάζιοι παίζουν με την τύχη;

Ίδωμεν… Ίδωμεν…

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή