Διακοπές ρεύματος σε χωριά των Τρικάλων για δύο ημέρες

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

Από ώρα 08:00 – 15:00 στα χωριά Ρόγγια και Διπόταμο: τα χωριά, πρατήριο Συνάτικας – Κατσιάκος, μάντρα οικοδομικών υλικών Πουλιανίτης, βιομηχανίες, βιοτεχνίες αρδευτικά, Φ/Β, βουστάσια.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Από ώρα 08:00 -13:00 στο χωριό Δροσερό: το χωριό, συρματοπλεκτική Πέτρου, κατασκευαστική ΑΚΤΩΡ, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, βουστάσια, αρδευτικά, Φ/Β.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή