Διακοπές ρεύματος στα Τρίκαλα και σε χωριά Πέμπτη και Παρασκευή

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 15-12-2022
1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στα Τρίκαλα: Ε.Ο. Τρικάλων Ιωαννίνων αριστερά και δεξιά από το ύψος του τελωνείου έως το πρατήριο υγρών καυσίμων Μπότης (όχι το πρατήριο), ο οικισμός Αγίας Τριάδος έως και πλαστικά Γαλάνης και περιμετρικά αυτού, αριστερά και δεξιά των οδών Μεγαλοχωρίου, Κρηνίτσας, Οιχαλίας, Αρδανίου, τμήμα της οδού Ζηλευτής αριστερά και δεξιά αυτής από την οδό Μεγαλοχωρίου έως και βιοτεχνία λουκουμιών Βουτσελάς και περιμετρικά αυτού, καθώς και προς την οδό Μπαλκούρας τα χοιροστάσια, βουστάσια και ποιμνιοστάσια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-12-2022
1. Από ώρα 08:00 – 14:00 στο Μεγαλοχώρι, όχι το χωριό, το εκκοκκιστήριο, δεξιά της Π.Ε.Ο. Τρικάλων Λάρισας από το ύψος μάρμαρα Φαλτάκας έως βοτανικό κήπο και οι κάθετη αυτής, καθώς και περιμετρικά του γηπέδου.

2. Από ώρα 08:00 – 15:00 στα Τρίκαλα: στον οικισμό Αμπελάκια πίσω από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου οδός Ευρώπης, Διδύμων, Διαγόρα και στις ανώνυμες οδούς, καθώς και το ξυλουργείο Κόκκαλη και πλησίον αυτού.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου, Δημήτριου Ξεν. Κατσαρού …
Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Σε μια θερμή συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, βρέθηκαν τρεις νεαροί Λαρισαίοι πρωταθλητές Ρομποτικής λίγο πριν αναχωρήσουν για …
Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Οι νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για τις μετακινήσεις των ζώων …