Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διακοπές ρεύματος στον νομό Τρικάλων αυτή την εβδομάδα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ    24-8-2020

1.    ΣΤH ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ

α. Από ώρα 08:00-12:00 Στη Φαρκαδόνα : Ολιγόωρες τμηματικές διακοπές στις Οδούς. Εθνικής Αντίστασης έως Κονδύλη δεξιά και αριστερά, Ελευθερίου Βενιζέλου και Κολοκοτρώνη δεξιά και αριστερά, Ελευθερίου Βενιζέλου έως Νικ. Πλαστήρα και 25ης Μαρτίου δεξιά και αριστερά.

β. Από ώρα 12:00-14:00 στη Φαρκαδόνα :  Ολιγόωρες τμηματικές διακοπές στις Οδούς. Ρήγα Φεραίου και έναντι φαρμακείο Σαπουνά αριστερά και δεξιά, Σταμάτη και Μιαούλη αριστερά και δεξιά.

ΤΡΙΤΗ 25-8-2020

2.   ΣΤΗ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ

α. Από ώρα 10:00-14:00 Στη Φαρκαδόνα: Ολιγόωρες τμηματικές διακοπές στις Οδούς. Από το κέντρο του χωριού προς Νικ. Πλαστήρα και Μπουμπουλίνας δεξιά και αριστερά, από το κέντρο του χωριού προς Εθν. Αντίστασης δεξιά και αριστερά, από Νικ. Πλαστήρα προς Κανάρη και Ρήγα Φεραίου δεξιά και αριστερά, από Κανάρη προς Νικ. Πλαστήρα και Ελευθερίου Βενιζέλου δεξιά και αριστερά.

3.   ΣΤΗΝ ΟΙΧΑΛΙΑ

α. Από ώρα 08:00-11:00 Στην Οιχαλία: Ολιγόωρες τμηματικές διακοπές στις Οδούς. Από Αχιλλέους προς Χρυσοστόμου έως Γραβιάς αριστερά και δεξιά, από Χρυσοστόμου προς Αχιλλέους έως Ζέρβα αριστερά και δεξιά, από Δημοκρατίας έως Γραβιάς δεξιά και αριστερά. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-8-2020

ΣΤΟ ΒΑΛΤΙΝΟ

α.   Από ωρα 08:00-14:00 Στο Βαλτινό: Το χωριό Βαλτινό, οικισμός Μέλιγος καθώς και αρδευτικά αυτών, έως τα όρια Διαλεκτού Φωτάδος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή