Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε χωριά των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

     ΣΑΒΒΑΤΟ 17-07-2021

  1. Από ώρα 08:00-15:00 στο χωριό Βαλτινό: Το βόρειο τμήμα προς Ι.Ν. Παναγιάς τα αρδευτικά και Φ/Β. Και ολιγόλεπτη διακοπή στο Βαλτινό και Μέλιγος 08:00-08:05 και 15:00-15:05 τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18-07-2021

  1. Από ώρα 08:00-15:00 τμήμα του χωριού Βαλτινό, το Μέλιγος, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών και τα αρδευτικά Φ/Β Φωτάδος προς το Βαλτινό.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή