Διακοπή ρεύματος στα Τρίκαλα αύριο Παρασκευή

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-10-2020

1.    ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Από ώρα 08:00-16:00 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Ε.Ο. Περιστέρας-Τρικάλων, Αξιού, Πυργετού, Αγιαμονιώτη, Μαλακασίου, Γαρδικίου, Κακοπλευρίου, Πυργετού, Μετεώρων(Αριστερή πλευρά), Ε.Ο Τρικάλων Περιστέρας και περιλαμβάνει τμήματα των παραπάνω οδών, καθώς και τμήματα των οδών: Γαρδικίου, Μαλακασίου, Κορυδαλλού, Παναγίας, Πλατανίστου, Ελαφιού, Ριζώματος, Ορθωβουνίου, Ξηρόκαμπου, Ελάτης, Μεγάλης Κερασιας,Κακοπλευρίου, Μηλοτόπου, Σταγιάδων, Αλεξάνδρειας, χείλωνος, Χαρμίδη, Χαιρέφωντα, Ωριγένη, Αγιοφύλλου, Ασπροκλησιάς, Θεοτόκου, Γάβρου, Αμάραντου, Βλαχάβας, Μαυρελίου, Πυργετού, Γαλλικού, Λουδία, Νεοχωρίτη, Άρδα και Ε.Ο Τρικάλων-Περιστέρας.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.      

      ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή