Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 08-02-2023

Από ώρα 08:00 έως 13:00 στα Τρίκαλα: τμήμα της οδού πατουλιάς αριστερά και δεξιά, σίδερα Γαλάνης, μηχανουργείο Μαρκαντά, μπετό Παπακώστας, δεξιά και αριστερά του περιφερειακού Τρικάλων Καρδίτσας από και ασφάλειες Βήτα, έως και το μουσικό γυμνάσιο, μάντρες αυτοκινήτων, καθώς και ταπητοκαθαριστήριο Αμβράζη, Τάμπος,Ford, Ι. KTEO Kουτσονάσιος.

Ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00 – 08:10 και από 12:50 – 13:00 Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης από το ύψος της ΒΙΟΣΕΡ δεξιά του δρόμου προς Τρίκαλα έως Μεγαλοχώρι, τμήμα του χωριού Μεγαλοχώρι περιμετρικά του γυμνασίου και έξοδος προς Λάρισα έως έπιπλα Κόκκας, δεξιά και αριστερά του περιφερειακού Μεγαλοχωρίου έως κόμβο Μεγαλοχωρίου, από Δέλτα Λαρίσης δεξιά και αριστερά έως Εβραϊκό Νεκροταφείο, Λεπτοκαρυά, οικ. Τρίκκη, Σωτήρα, Ράξα Αρδάνι, οικ. Χαϊδεμένη, Ρίζωμα, Πλάτανος, και δεξιά του δρόμου από κόμβο Καλαμπάκας προς Καλαμπάκα έως αντιπροσωπία Μανώλης.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή