Διακοπή ρεύματος την Τρίτη και την Τετάρτη σε χωριά των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 03/05/2022

1. Από ώρα 09:00-12:00 στο χωριό: Μικρό Κεφαλόβρυσο, καθώς και τα αρδευτικά Αγίων Αποστόλων και Μικρού Κεφαλοβρύσου, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής. Ολιγόλεπτη διακοπή 09:00-09:10 και 12:00-12:10 στα χωρία Μεγάρχη, Διαλεκτό, βιομηχανία γάλακτος Όμηρος και ξυλουργείο Παπαβασιλείου.

2. Από ώρα 11:00-14:00 στα χωριά: Βαλτινό, Κάτω Ελάτη, Οικ. Ματσουκέϊκα, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής καθώς και αλουμίνια Μπαρούτας και Χοιροστάσιο Μαράβας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 04/05/2022

1. Από ώρα 11:00-14:00 Στο χωριό: Ρόγγια, όχι το χωριό, χοιροστάσιο Στάμου, βουστάσιο Κουτσώνα, βιοτεχνία Πρεβέντα, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή