Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διακόπηκε το ντέρμπι των «αιωνίων», αποχώρησε ο Παναθηναϊκός – Αποτελέσματα Super League

Κροτίδα έπεσε στο σημείο όπου έκαναν προθέρμανση οι παίκτες του «τριφυλλιού» 

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” διακόπηκε οριστικά, όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιοι φορείς ομάδες και ΜΜΕ περίπου στις 23:00.

Το παιχνίδι διεκόπη ύστερα από ό,τι συνέβη με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα που έσκασε δίπλα του, ενώ ο Ισπανός μπακ μαζί με συμπαίκτες του έκανε ζέσταμα στο 50ό λεπτό. Ο παίκτης του τριφυλλιού μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, ενώ αποχώρησαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Μετά από περίπου μία ώρα, οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν για να κάνουν προθέρμανση, ωστόσο οι αντίστοιχοι του Παναθηναϊκού δεν βγήκαν ποτέ, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην επανεκκινήσει. Πλέον η τύχη του αγώνα θα κριθεί από την αθλητική δικαιοσύνη.

Την ίδια ώρα, εκτός των γραμμών του γηπέδου, οι δύο ομάδες τοποθετήθηκαν για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια. Ο Ολυμπιακός, όπως μετέδωσε η Cosmote TV, υποστήριξε ότι “δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη του διαιτητή και γι’ αυτό πρέπει να συνεχιστεί το ματς, αν ο Παναθηναϊκός εμμένει να μην βγει είναι θέμα δικό του”.

Ο Παναθηναϊκός, ξανά όπως μετέδωσε το συνδρομητικό κανάλι, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι “ο γιατρός του αγώνα άλλαξε την αρχική διάγνωση για τον Χουάνκαρ”. Πρόσθεσε δε ότι “τη θέλουμε εγγράφως για να κινηθούμε εναντίον του”.

Ο Χουάνκαρ πάνω στο φορείο μετά από τον τραυματισμό του στο "Καραϊσκάκης"

Στα υπόλοιπα ματς της Super League

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή