Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διακρατική εκπαίδευση εξεταστών στη Λάρισα για την εκπαίδευση και πιστοποίηση Γραμματείας Διοίκησης

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας για προσωπικό που θα παρέχει ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες είναι αυξανόμενες. Απόρροια αυτού είναι η αυξανόμενη ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση και πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων του.
Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «EUPA_NEXT: Επικύρωση της τυπικής, μη-τυπικής και άτυπης μάθησης: η περίπτωση του προσωπικού διοίκησης» έχει ως κύριο στόχο την επικύρωση της μη-τυπικής και άτυπης μάθησης μέσω της εφαρμογής Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας (ISO) και την ανάπτυξη μεθοδολογίας για την πιστοποίηση της ειδικότητας Γραμματέως Διοίκησης.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επτά εταίροι από έξι χώρες (Γερμανία, Ισπανία, Σλοβακία, Γαλλία Κύπρος και Ελλάδα), ένας εκ των οποίων είναι και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ.

Στις 18-19 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η πέμπτη διακρατική συνάντηση του προγράμματος και η εκπαίδευση των εξεταστών στο Χαμ (Γερμανία), στην οποία έλαβαν μέρος εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης των εξεταστών παρουσιάστηκαν τα εργαλεία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού υλικού που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου για γραμματείς διοίκησης επιπέδου 3, 4 και 5.

Επίσης, συζητήθηκε και σχεδιάστηκε η ανάπτυξη του οδηγού για τον εκπαιδευτή που θα αναπτυχθεί τους προσεχείς μήνες.

Αν είστε γραμματέας διοίκησης και ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος και να πιστοποιήσετε τα επαγγελματικά σας προσόντα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ», Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Παλαιολόγου 19, Λάρισα, τηλ.: 2410554026, email: [email protected], www.dimitra.gr.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή