Διακρίσεις μαθητών του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων σε διαγωνισμούς και σχολικά πρωταθλήματα

Η Διεύθυνση και οι καθηγητές του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων συγχαίρουν θερμά τους παρακάτω μαθητές για την συμμετοχή τους και τη διάκρισή τους σε υψηλούς διαγωνισμούς.

  • Την Ελένη Αυγέρη μαθήτρια της Γ Τάξης , η οποία συμμετείχε  στο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2022 και διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την 3η θέση  προκρινόμενη  στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.
  • Τον Θωμά Χάμο μαθητή της Γ Τάξης ,ο οποίος συμμετείχε στην Α’ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού «Αριστοτέλης»2022 για την Γ Λυκείου και κατέλαβε την 12η θέση με βαθμό « Άριστα» καθώς προκρίθηκε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για τη διαδικασία στελέχωσης της εθνικής ομάδας στην 52η Ολυμπιάδα Φυσικής 2022.
  • Τον Παναγιώτη Καραΐσκο που συμμετείχε και διακρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής Western Edge Invitational με έδρα την Καλιφόρνια. Εκεί κατέκτησε μαζί με άλλους μαθητές τη 2η θέση στον κόσμο στην κατηγορία ON THE SPOT.Η πρόκριση ήρθε μέσα από τη επιτυχημένη συμμετοχή της ομάδας  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής FLL-2022.
  • Τους μαθητές της ομάδας μπάσκετ αγοριών που πήρε μέρος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα κατακτώντας την 1η θέση στο Ν. Τρικάλων και την ομάδα βόλεϊ κοριτσιών για την πολύ καλή  πορεία της στο πρωτάθλημα.

Ευχόμαστε στους εξαιρετικούς μαθητές μας καλή συνέχεια και καλή επιτυχία δίνοντας θερμά συγχαρητήρια στις οικογένειές τους και στους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς που τους εμπνέουν και στηρίζουν τις προσπάθειές τους. Προσδοκούμε την συμμετοχή όλο και περισσότερων μαθητών σε παρόμοιους διαγωνισμούς και πρωταθλήματα.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή