Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διακρίσεις σε διαγωνισμούς από τους μαθητές του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων

Η Διεύθυνση και οι καθηγητές του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων συγχαίρουν θερμά τους μαθητές της Β΄ τάξης του  Λυκείου Νικόλαο Τσιάνα και Θωμά Χάμο και τους μαθητές της Α Λυκείου Παναγιώτη Καραΐσκο και Μιχαήλ Καμπαγιάννη για την συμμετοχή και την διάκρισή τους σε υψηλούς διαγωνισμούς.

Οι Νικόλαος Τσιάνας και Θωμάς Χάμος έπειτα από την συμμετοχή τους στον 81ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά « Ο ΘΑΛΗΣ» προκρίθηκαν στην επόμενη φάση και θα συμμετάσχουν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ».Από τα αποτελέσματα του «ΑΡΧΙΜΗΔΗ» θα επιλεγούν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Οι Παναγιώτης Καραΐσκος και Μιχαήλ Καμπαγιάννης συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής και Καινοτομίας FIRST CHAMPIONSHIP GREECE 2021-GAME CHANGERS που με την ανεξάρτητη Ομάδα της πόλης μας ,Robots Experts, κατέκτησαν την 3η θέση παίρνοντας το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της  χώρας  μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής FIRST LEGO LEAGUE Virtual Open  International  Greece. O διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Ελλάδα φιλοξενώντας τις 200 κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Ευχόμαστε στους εξαιρετικούς μαθητές μας καλή συνέχεια και καλή επιτυχία δίνοντας θερμά συγχαρητήρια στις οικογένειές τους και στους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς που τους εμπνέουν και στηρίζουν τις προσπάθειές τους.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή