Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διάκριση για τους αθλητές μπρίτζ του Σ.Α.Τ.Ο. Καρδίτσας

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μπριτζ του ομίλου Σ.Α.Τ.Ο. Καρδίτσας που κατέλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε 14 ομάδες, στην κατηγορία 1-6, του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Β. Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε σε τρεις διαδοχικές ημερίδες σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Η ομάδα αποτελούνταν από τους Άρη Κατσιφό, Κώστα Υπερήφανο, Μιχάλη Χριστοφοράκη και Μάκη Σπανιά.

Οι αθλητές δείχνοντας μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και υψηλό πνεύμα συνεργασίας πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση πετυχαίνοντας καθαρές νίκες επί ομάδων με πολύχρονη παρουσία στον χώρο και έμπειρους αθλητές.

Το μπριτζ είναι ένα συναρπαστικό πνευματικό άθλημα, διεθνώς αναγνωρισμένο, με χιλιάδες αθλητές παγκοσμίως και καλλιεργείται στην πόλη μας, τα τρία τελευταία χρόνια, από τον όμιλο πνευματικών αθλημάτων Σ.Α.Τ.Ο.Κ.

Ξεκινούν τα μαθήματα

Για την νέα αγωνιστική περίοδο έχουν προγραμματιστεί μαθήματα για νέους παίκτες οι οποίοι επιθυμούν να μυηθούν στον συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ (ημιώροφος).

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

«Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να παίξουμε, να μάθουμε, να διασκεδάσουμε με το μοναδικό αυτό πνευματικό άθλημα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή