Διάλεξη για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Ενημερωτική ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, η τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ).

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν 3 διαλέξεις με δωρεάν είσοδο, από Αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά την διάρκεια των οποίων θα αναλυθούν με απλό και σαφή τρόπο οι κίνδυνοι που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση του διαδικτύου καθώς επίσης και οι κανόνες ασφαλούς συμπεριφοράς από τους χρήστες, με τη βοήθεια των οποίων δεν θα πέσουν θύματα αυτών των κινδύνων.

Με τις εμπειρίες τους οι Αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρουσιάζονται ιδιαίτερα χρήσιμοι για τους χρήστες, αφού μπορούν να τους μεταδώσουν τις καλές συμπεριφορές και να τους βοηθήσουν να αναγνωρίζουν τους όποιους κινδύνους.

Οι 2 πρώτες, πρωινές, διαλέξεις θα γίνουν σε κοινό μαθητών της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ η 3η που  θα γίνει στις 4 το μεσημέρι, απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και σε οποιονδήποτε θέλει να είναι καλά ενημερωμένος.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή