Διαψεύδει το Νοσοκομείο Κορίνθου ως αιτία θανάτου 35χρονου τον εμβολιασμό του

Πριν λίγες ημέρες ένας άνδρας 35 ετών κατέληξε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου που μεταφέρθηκε, λίγες ημέρες μετά την 1η δόση εμβολιασμού του με το εμβόλιο της Pfizer. Τότε, ο πατέρας του είχε ζητήσει εξηγήσεις για τα αίτια θανάτου του γιου του, θεωρώντας υπεύθυνο τον εμβολιασμό του με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Σήμερα, έρχεται η διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου με ανακοίνωσή της εξηγεί τι ακριβώς συνέβη στον άτυχο άνδρα.

«Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου εκφράζουν τη λύπη τους και τα ολόθερμα συλλυπητήριά τους για τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο του συμπολίτη μας Ι. Δ. ηλικίας 35 ετών, που επήλθε στον χώρο των Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου 24η Ιουλίου. Τα ειλικρινά και πηγαία ανθρώπινα συναισθήματά μας δεν είναι δυνατόν να υποχωρήσουν στην αλήθεια, στην πραγματικότητα και τα αίτια θανάτου του ανωτέρω, που ουδεμία σχέση έχουν με όσα αναφέρονται και αβάσιμα ισχυρίζονται κάποιοι από τους οικείους του θανόντος.

Ο ανωτέρω διακομίσθηκε στο χώρο Επειγόντων Περιστατικών από το ΕΚΑΒ ώρα 22:50΄ στις 23-07-2021 με συμπτώματα δύσπνοιας, ταχυκαρδίας και πυρετού 38,5C και με αναφερόμενο rapid test Covid-19 θετικό.

Υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο για Covid-19 και ευρέθη θετικός.

Ευρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, αν και κατανοούμε τον ανθρώπινο πόνο των οικείων του, αποκαθιστώντας την αλήθεια να διαψεύσουμε όσα αναληθή και κακόπιστα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και που αποδίδουν τον θάνατό του στο προ του θανάτου του εμβολιασμό του τη 16 Ιουλίου 2021 (1η δόση).

Κατά την προσέλευσή του στα πρώτα τρία λεπτά, ο ασθενής υπέστη ανακοπή καρδιάς λόγω της βαρύτατης υποξαιμίας με την οποία προσεκομίσθη στο Τ.Ε.Π.

Επακολούθησε άμεση ενδοτραχειακή διασωλήνωση και άμεση έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Παρά τις επίμονες και έντονες προσπάθειες των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού, δυστυχώς κατέληξε και να καταστήσουμε γνωστό ότι ο ανωτέρω λόγω και της διάπλασής του και του βάρους του και της υποξαιμίας του δεν κατόρθωσε να αντεπεξέλθει στη ασθένειά του από Covid-19, όπως προαναφέρεται.

Δεν είναι δυνατόν κάποιοι τεχνηέντως να παραποιούν την αλήθεια, να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και να αποδίδουν τον θάνατο του ανωτέρω στον εμβολιασμό του και όχι στις επί πολλές ημέρες παραμονή του στην οικία του εμπύρετος και με μικρό κορεσμό οξυγόνου, συνέπεια της νόσησής του από Covid-19.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του  Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ  ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ

 ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή