Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διασκέδασαν οι Ριζαριώτες

Με κέφι και καλή διάθεση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο χορός του Συλλόγου Νέων και Γονέων Ριζαριού.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Art Gallery», με τους κατοίκους της συνοικίας αλλά και φίλων του Συλλόγου να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό τους ήχους ζωντανής παραδοσιακής και λαϊκής ορχήστρας.

Ξεχωριστό τόνο έδωσαν τα χορευτικά τμήματα, που κέρδισαν τις εντυπώσεις και το ζεστό χειροκρότησα.

Σε ρόλο οικοδεσπότη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βαγγέλης Ντάνας αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη, ευχήθηκε «το 2023 να είναι μια καλύτερη χρόνια για όλους μας με υγεία πάνω από όλα και να θυμάστε ότι έχουμε πολλά που μας ενώνουν και τίποτα να μας χωρίσει».

Στο πλευρό τους, ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Ζιώγας ο οποίος αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στο ΔΣ του Συλλόγου, στους ανθρώπους που θυσιάζουν χρόνο από την προσωπική τους ζωή για το κοινό καλό, έκανε ένα σύντομο απολογισμό τονίζοντας πως «αυτά τα λίγα χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου, έγιναν μεγάλες προσπάθειες για την αναβάθμιση της συνοικίας. Γεγονός, που θα συνεχιστεί χάρη στην άριστη συνεργασία με τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου και τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή