Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διεθνή Δημόσια Πρόσκληση για την ανάδειξη των εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής Ζήσης Μαμούρης σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 10 του ν. 4957/2022 «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των Α.Ε.Ι. με την κοινωνία και λοιπές διατάξεις» (Α΄ 141), αποφασίζει τη Διεθνή Δημόσια Πρόσκληση για την ανάδειξη των εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι υποψήφιοι για τη θέση του εξωτερικού μέλους του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρέπει να είναι Καθηγητές πρώτης βαθμίδας Πανεπιστημίου της αλλοδαπής ή Ομότιμοι Καθηγητές ή αφυπηρετήσαντα μέλη Δ.Ε.Π. άλλου Α.Ε.Ι. της ημεδαπής, καθώς και φυσικά πρόσωπα με ευρεία αναγνώριση ή συμβολή στον πολιτισμό, τις τέχνες, τα γράμματα ή τις επιστήμες, την οικονομία ή την κοινωνία, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών ή κοινωνικών εταίρων.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων ορίζεται η 30η Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα Ελλάδας 14:00.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] μέσω αποστολής της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, υπόδειγμα της οποίας προσαρτάται στην πρόσκληση.

Τα δικαιολογητικά υποβολής υποψηφιότητας είναι τα ακόλουθα:

  1. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Αντίγραφο Διαβατηρίου.
  2. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα.
  3. Οποιαδήποτε έγγραφα ή στοιχεία κρίνει ο/η υποψήφιος/α ότι θα υποστηρίξει την υποψηφιότητά του/ης (προαιρετικό).
  4. Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή στη θέση του εσωτερικού μέλους (προαιρετικό).

 

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας https://www.uth.gr/news/anadeixi-melon-symboylioy-dioikisis-panepistimioy-thessalias

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή