Διεθνώς ρεζίλι οι Τούρκοι – Αντιγραφή το «εθνικό όχημα» που παρουσίασαν!

Μία μεγάλη εταιρία της Τουρκίας παρουσίασε ως δικό της εθνικό όχημα ένα αυτοκίνητο που βγάζει μάτια ότι πρόκειται για καραμπινάτη αντιγραφή.

Η πρεμούρα που έχει πιάσει τους γείτονες να επιδείξουν το μεγαλείο της βιομηχανίας τους και να παραστήσουν την μεγάλη περιφερειακή δύναμη τους οδηγεί σε στιγμές απίστευτου αυτοεξευτελισμού.

Κάπως έτσι βγήκε στο φως της δημοσιότητας και πήρε μεγάλες διαστάσεις, η ιστορία ενός ανερχόμενου αστέρα της γειτονικής χώρας. Πρόκειται για τον Oğuz Alper Öktem, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Marti (δεξιά στην φωτό με τον Ερντογάν).

Η εταιρία αυτή κατασκευάζει ηλεκτρικά σκούτερ τα οποία έχουν αξιοσημείωτη επιτυχία στις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας, ιδίως στην Κωνσταντινούπολη.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στα social media παρουσίασε περήφανος και το νέο εγχώριο εθνικό όχημα που ετοιμάζει η εταιρία του. Στην ανάρτησή του γράφει χαρακτηριστικά, ότι είναι ένα πρωτότυπο το οποίο η εταιρία δεν έχει βγάλει ακόμα στον δρόμο.

Βέβαια οι πιο παρατηρητικοί αντιλήφθηκαν αμέσως ότι πρόκειται για μία ξεκάθαρη αντιγραφή ενός ήδη γνωστού αυτοκινήτου.

Μιλάμε για το Citroen Ami με το οποίο μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, αν αφαιρέσεις από το γαλλικό ηλεκτρικό mini car το σήμα της εταιρίας.

Τα social media πάντως του επιφύλαξαν μία πολύ “θερμή” υποδοχή με απίστευτο κράξιμο και ειρωνικά σχόλια.

Μάλιστα ο Oğuz σε μία δεύτερη εικόνα είναι ξεκάθαρο ότι έχει ξεχάσει να διαγράψει τα σήματα της Citroen, κάτι που προκάλεσε ακόμα πιο έντονη κριτική.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή