Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διεξαγωγή ομαδικού εργαστηρίου πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους

Στις 24 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων το «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ» από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μετεώρων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε., υπό την αιγίδα του Δήμου Μετεώρων.

Τα ομαδικά εργαστήρια που αφορούσαν σε δυο θεματικές ενότητες: «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας» και «Τεχνικές πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Βιογραφικό σημείωμα», παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται μέσω του Περιφερειακού Παραρτήματος ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. Θεσσαλίας, με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη για την ένταξη ή την επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας.

Μέσα από το ομαδικό εργαστήριο οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν από τα εξειδικευμένα στελέχη της ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. για τους τρόπους αναζήτησης εργασίας. Η ανάπτυξη της μεταξύ μας συνεργασίας έχει απώτερο στόχο την υλοποίηση και μελλοντικών δράσεων πληροφόρησης και συμβουλευτικής προς τους ωφελούμενους χρήστες των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κέντρου Κοινότητας (είτε εργαζόμενους –ες, είτε/ και ανέργους-ες).

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μετεώρων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020», συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και βασίζεται σε τρεις πυλώνες που είναι η υποδοχή, ενημέρωση και η υποστήριξη των πολιτών, η συνεργασία με υπηρεσίες και φορείς της πόλης και τέλος η παροχή υπηρεσιών που έχουν ως στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου  και διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των πολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας στην Διεύθυνση: Ηπείρου και Πυθαγόρα (ισόγειος χώρος 4ου Νηπιαγωγείου Καλαμπάκας) τηλέφωνο επικοινωνίας 24320 78661, e-mail: [email protected], ώρες λειτουργίας: καθημερινά 7:00- 15:00
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή