Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Διέξοδος στα Αριστερά» με… έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ για Τρικαλινά μέλη του κόμματος

Ανάμεσα στους 1300 που συνυπογράφουν το κείμενο – παρέμβαση

Κείμενο με τίτλο «Διέξοδος Αριστερά» και με το οποίο εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για την πορεία του  ΣΥΡΙΖΑ και τους χειρισμούς Κασσελάκη συνυπογράφουν εκατοντάδες στελέχη του κόμματος (περίπου 1300) εντός και εκτός Ομπρέλας.

Ανάμεσα σε αυτούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr οι Τρικαλινοί με μεγάλη διαδρομή στον πολιτικό χώρο της αριστερά αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ: Θανάσης Ζαχαρόπουλος, Γιώργος Χονδρός, Ουρανία Παπαζεύκου, Πάνος Κρύος, Νικολέτα Σαλιάχη και Θύμιος Σαλιάχης.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών, το ζήτημα της αποχώρησης μελών και της δημιουργίας ενός νέου πολιτικού χώρου και με Τρικαλινό ενδιαφέρον είχε αναδειχθεί από το Trikalanews.gr.

Στο εν λόγω κείμενο αναφέρεται ότι “ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι οι τραμπουκισμοί και η θρασύτητα ενός πνεύματος ιδιοκτήτη που αποφαίνεται «όποιος διαφωνεί, να φεύγει»” και χαρακτηρίζεται ως απάτη ο “μύθος του ηγέτη που θα νικήσει τον Μητσοτάκη”, ενώ ασκείται σκληρή κριτική στην ηγετική ομάδα που περιβάλλει τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκη.

Στην παρέμβαση αυτή σημειώνεται ακόμα ότι στόχος είναι να διασφαλιστεί η ύπαρξη ενός πολιτικού χώρου ικανό να υπερασπίζεται και να προβάλλει την ταυτότητα, τη φυσιογνωμία, τις αξίες, τις ιδέες και τις πολιτικές προτάσεις της Αριστεράς.

Δείτε εδώ τους 1300 που υπογράφουν την επιστολή – παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Η συνέχεια επί των …οργάνων

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Θα φτάσει στα Τρίκαλα το ωστικό κύμα της βόμβας Κασσελάκη;

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή