Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διευκρινήσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Καλαμπάκας

Στις 12 Οκτωβρίου 2020 ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Θώμος Γεώργιος πραγματοποίησε συνάντηση με τους συλλόγους που στεγάζονται στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος».Στην εν λόγω συνάντηση έλαβε χώρα μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση πάνω στα θέματα που άπτονται στις αρμοδιότητες του Δήμου καθώς και στα δικαιώματα και στις υποχρεώσεις κάθε συλλόγου.

Ως εκ τούτου,με στόχο την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του σταδίου και ειδικότερα του χώρο του στίβου και προς εξυπηρέτηση πολιτών και αθλητών,σας ενημερώνουμε ότι, όλες τις ώρες της ημέρας οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να τον χρησιμοποιούν ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς, εκτός των ωρών που προπονούνται οι αθλητές του ΣΚΑΜ και συγκεκριμένα: Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 15:00 με 17:00 καιΤετάρτη  16:00 με 18:00.

Τις παραπάνω ημέρες και ώρες ο χώρος του στίβου θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εκγύμναση των ακαδημιών με σκοπό να αποφεύγεται η παρεμπόδιση των αθλητών και προς αποφυγή τυχόν ατυχημάτων.

Τα παιδιά μας, κάποια εκ των οποίων μπορεί να αποτελέσουν τους αυριανούς πρωταθλητές της χώρας μαςθα πρέπει μέσω των συλλόγων που ανήκουν να μπορούν να γυμνάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε οι κόποι και οι προσπάθειες τους να μην παρεμποδίζονται και να μην διαταράσσονται από εξωτερικούς παράγοντες.

Ο Δήμος μας με σεβασμό προς όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τους αθλητές, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε η νέα γενιά να αποκτήσει αυτό που της αξίζει.

Τέλος ο Δήμος Μετεώρων επεξεργάζεται ήδη πρότυπο κανονισμό λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και ακολουθώντας τους κανονισμούς και την νομοθεσία που είναι σε ισχύ, και θα κατατεθεί προς επικύρωση από το Δ.Σ. το ταχύτερο δυνατό.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού,

Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας

Θώμος Γεώργιος

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή