Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διήμερο οδοιπορικό στο «βουνό των Κενταύρων»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλέας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Βόλου διοργανώνουν το οδοιπορικό στο «βουνό των Κενταύρων»
Στις κορυφές του πανέμορφου Πηλίου, οι οδοιπόροι θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τις  έντονες εναλλαγές του τοπίου που φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία βιότοπων Οξιές, βαλανιδιές, λεύκες και τα έλατα κυριαρχούν στο μεγαλύτερο μέρος του βουνού. Ανάμεσα τους εκατοντάδες αυτοφυή φυτά και βότανα φαρμακευτικής και θεραπευτικής αξίας.
Για όσους ενδιαφέρονται η συγκέντρωση θα γίνει αύριο στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του  Αγίου Γεωργίου. Θα ακολουθήσει  μετάβαση – διανυκτέρευση στο καταφύγιο . 
Την ερχόμενη Κυριακή στις  8 το πρωί θα γίνει μια 2η συγκέντρωση  στην πλατεία του χωριού για όσους δεν μπόρεσαν να έλθουν την προηγούμενη ημέρα και αμέσως μετά  θα ανηφορίσουμε  για το καταφύγιο για να συναντηθούμε με τους υπολοίπους και να ξεκινήσουν την βόλτα τους  στο δάσος από εμπείρους περιηγητές, Μια μοναδική εμπειρία που δεν θα πρέπει κανείς να χάσει…
Πληροφορίες ,δηλώσεις συμμετοχής τηλέφωνο: Δ. Ραμματας (6973215361), Σ. Βιδουρης (6977252201).
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή