Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δικαίωση για 4 από τους 12 Καλαμπακιώτες

Τι αναφέρει η εισήγηση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων για πλημμυροπαθείς του Δήμου Καλαμπάκας.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr μετά τον έλεγχο των αιτήσεων των πληγέντων λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων της 8ης, 9ης και 10ης Σεπτεμβρίου 2016, προέκυψαν στις αιτήσεις 12 δικαιούχων αποζημίωσης του Δήμου Καλαμπάκας, διάφορες ελλείψεις δικαιολογητικών, καθώς επίσης και μη ορθή εφαρμογή των διατάξεων της κείμενης Νομοθεσίας.
Για τον λόγο αυτό, συνήλθε εκ νέου η 5μελής Επιτροπή, ορισμένη με απόφαση του Δημάρχου Καλαμπάκας Χρήστου Σινάνη με την οποία ορίσθηκαν επιτροπές καταγραφής ζημιών σε οικίες και οικοσκευές, που προκλήθηκαν από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, τα οποία σημειώθηκαν από την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 και τις επόμενες μέρες με κορύφωση την μεγάλη πλημμύρα της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου 2016 και προέβη στην ορθή κατάταξη και επαναπροσδιορισμό του ποσού 4 δικαιούχων αποζημίωσης συνολικού ύψους 12.566,40 ευρώ.
Για τους υπόλοιπους 8 οι οποίοι αναφέρονται στο έγγραφο και αποκλείονται της αποζημίωσης από την Διεύθυνση Οικονομικών, του Δήμου Τρικκαίων, αναμένονται περαιτέρω διευκρινήσεις από τις αρμόδιες Υπηρεσίες επί του θέματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή