Δηλώσεις προπονητή Ικάρων, Κώστα Σδράκα

Στην αθλητική εκπομπή του FM 100 μίλησε ο προπονητής των Ικάρων Τρικάλων Κώστας Σδράκας ενόψει της πρεμιέρας της Β’ Εθνικής που θα βρει τους Ικάρους στην Λευκάδα.

Αρχικά ο κόουτς στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. “Είναι αλήθεια ότι έχουμε προβλήματα στην προετοιμασία του αγώνα αλλά δόξα τον Θεό, ειμαστε σε καλό δρόμο. Θα μας λείψει ο Τσιόγκας που είναι φαντάρος. Μπορεί να προλάβει και να ταξιδέψει στην Λευκάδα αλλά είναι τελείως απροπόνητος. Θέματα έχουμε με τους ψηλούς μας που έχουν μπει στην προπόνηση αλλά δεν είναι έτοιμοι”.

Στη συνέχεια μίλησε για τον αντίπαλο για τον οποίο όπως είπε: “Η πρεμιέρα κρύβει πάντα εκπλήξεις. Εμείς θα πάμε προετοιμασμένοι για όλα στο παιχνίδι.

Πολλά πράγματα δεν ξέρουμε για την Λευκάδα λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί. Ξέρουμε ότι έχουν παιδιά έμπειρα που χρειάζονται προσοχή καθώς και νεαρούς από το νησί. Είναι μια υγιής ομάδα που πάντα μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε παιχνίδι.

Για το εάν η απουσία φίλων των γηπεδούχων, αποτελεί πλεονέκτημα για τους Ικάρους. “Σε αυτό το κομμάτι, για εμένα δεν έχει διαφορά το εάν οι γηπεδούχοι θα έχουν κόσμο στο Κλειστό ή όχι με την λογική πως το παιχνίδι θα παιχτεί μέσα στις 4 γραμμές. Εάν εμείς θέλουμε πιο πολύ τη νίκη, θα τα καταφέρουμε”

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην διοίκηση που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και την στέλνει με διανυκτέρευση στην Λευκάδα. “Η διοίκηση ειναι δίπλα μας και μας βοηθάει σε όλα. Το γεγονός πως θα πάμε από το Σάββατο δείχνει πόσο θέλει για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από θέμα ξεκούρασης”.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή