Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δηλώσεις Ντόστανιτς για πρωτάθλημα και φιλικό με ΝΠΣ Βόλο

Με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ ο προπονητής του Α Ο Τρίκαλα Ράτκο Ντόστανιτς ανέπτυξε τις σκέψεις του για τη νέα σεζόν.

«Εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με σεβασμό. Βήμα με βήμα θα προχωρήσουμε και θα επικεντρώνουμε πάντα σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι θα κάνουμε από την 1η ως και την 30η αγωνιστική. Το βέβαιο είναι ότι θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, ώστε να βοηθηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα για να φτάσει στους στόχους που έχουμε χαράξει».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος. «Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα για όλους. Εμείς είμαστε σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα, βρισκόμαστε στους αγωνιστικούς χώρους από την σωστή ημερομηνία και περιμένουμε το πράσινο φως. Για το καλό του ποδοσφαίρου ελπίζουμε ότι η έναρξη δεν θα αργήσει να γίνει. Περιμένουμε και θα είμαστε έτοιμοι όταν κληθούμε να αγωνιστούμε».

Φιλικό με ΝΠΣ Βόλο

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 4.30 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων ο Α Ο Τρίκαλα θα δώσει φιλικό παιχνίδι. Αντίπαλος θα είναι ο ΝΠΣ Βόλος, αντίπαλος και στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή